اسم مامانتو اورد دهنشو جر بده اشغالو اخه چطور تحمل میکنی این مرتیکه رو بخدا حالم بد شد از رفتارات اس ...
اتفاقا برعکس انقدر خواستگار داشتم که همه انگشت به دهن موندن که چرا اخه اییییین خر شدم تمام اطرافیانم گفتن ما راضی نیستیم حتی دوستام گفتن تو حیفی هنوز وقت داری من خر شدم خانوادش دست از سرم برنداشتن
منم همین بودم الان دارم به خاطر همین خانوادم تحمل میکنم که اونا نفهمن و داغون نشن ولی باز با خودم می ...
منم پدر ندارم میدونم چقدر سخته ولی ببین اونا میدونن تو خوشبخت نیستی واسه همینم ناراحتن فکر نکن چون تو سر زندگیتی اونا راحتن .اگه تونستی بجنگ زندگیتو درست کن اول از همه هم اجازه نده به تو و خانوادت توهین کنه اگرم دیدم درست نمیشه زودتر خودتو خلاص کن فردا پای بچه هم بیاد وسط پرروترم میشه
نه ولی امشب به لطف شماها تو روش واستادم گفتم دهن کثیفتو باز نکن راجع به مادرم درست صحبت کن وگرنه خاندانتو میشورم میذارم کنار تازه ام بهش گفتم تا عموی توام نیاد از من معذرت خواهی کنه دیگه نه خونشون میرم نه تلفنشونو جواب میدم منم میشم مثل خودت هرکاری کنی همون کارو میکنم دوباره افتاد روم دست بلند کنه جیغ زدم گفتم یکی زنگ بزنه پلیس منو از دست این دیوونه نجات بده هرچی گفت جوابشو دادم بعدشم اومد حالتای منت کشی منم محل ندادم الان رفت خوابید