2777
2789

عزیزم فقط رو نده به شوهرت که فاتحه زندگیت خونده است.من خودم بشخصه جای شما بودم اولین حرفایی که پشت خانوادم میگفت ول میکردم میرفتم اون خونه نکبتی رو نه اینکه بمونم دست بندازه تو دهنم.خواهر من 18سال پیش سریه سوئ تفاهم طرف شوهرشو گرفت وقتی بین پدرمادر وشوهرش بحث شد والان 18ساله داره تاوان اون شبو پس میده من جای خواهرم بودم همونجا شوهرم وخواهرشو جر میدادم.شما صبوریت به جایی نمیرسه وردار ببرش روانپزشک شوهرتو.حالا دعوا شده که شده حالا تقصیر هرکی بوده گذشته ورفته شوهرت مریضه واین بهونه دستش اومده با زندگیت ور بره

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
اخه با این رفتارش دیگه دوست داشتنی نمیذاری همش داره بهم نیش و کنایه میزنه الانم با کمال پرویی اومده ...

خاک بر سرش 

بهش بگو اوا گفت خاک بر سرت با این حرف زدنت 

دم دستم بود نشانش میدادم تا دیگه زبانش و دراز نکنه به مادر زحمت کش من اینطوری بگه 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دختر خوب  تو زندگیت قراره هزار تا مشکل پیش بیاد  ادمها باید مدیریت بحران را یاد بگی ...

آره از نظر خودش مامانش یه ملکه به تمام عیار هستش که تا حالا همچین زنی به وجود نیومده کافیه مامانش بگه پام میره زیر پاش میشینه میگه از رو من رد شو پاتو زمین نذار درد میگیره کافیه مامانش چپ نگاهش کنه سوراخ موش اجاره میکنه و صحبت راه سخت جوابش اینکه عزیزم من تا می طاقت بیارم تا وقتی پیرم کنه دیوونم کنه دیشب با کمتل رو زیاد میگفت مامانت میخواد بدبختت کنه ببره ور دل خودش که تورو افسرده کنه حالا طفلی مادر من روحشم بی خبره اصلا

اخه با این رفتارش دیگه دوست داشتنی نمیذاری همش داره بهم نیش و کنایه میزنه الانم با کمال پرویی اومده ...

اسم مامانتو اورد دهنشو جر بده اشغالو اخه چطور تحمل میکنی این مرتیکه رو بخدا حالم بد شد از رفتارات استارتر عقده شوهر داشتی بااین عنتر شوهر کردی بخدا مجرد میموندی تمام عمرتو حالت بهتر از حالا بود این مردی که دیدم درست بشو نیست کم تاپیک بزن حال مارو خراب کن یکم عرضه داشته باش

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بعد هم کی گفته با همه چیش بسازی

ازت خواسته بود چرا الکی از خود گذشتگی نشان میدین فکر کردین ادم خوبه میشین ازتون تشکر میکنند 

نه عزیزم اینا بی چشم و رو تر از این حرفا هستند 

میگن لیاقتش همین بوده

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
عزیزم فقط رو نده به شوهرت که فاتحه زندگیت خونده است.من خودم بشخصه جای شما بودم اولین حرفایی که پشت خ ...

آره دقیقا چیزی واسه گفتن و گیر دادن به خانواده من نداره اینو کرده ابزار دستش که منو عذاب بده 

شوهر من اینقد به خانوادم فحش میداده البته الانم فحش میده نفرین میکنه فقط میخوام اون لحظه خودم رو بکشم بمیرم نباشم که بددهنی هاش رو به خانوادم نشنوم اما چه میشه کرد باید کوتاه اومد اگه دوسش داری .شوهرم خداروشکر خیلی بهتر شده اخلاقش.اگه دوسش داری چند وقت تحمل کن البته حواست باشه بچه دار نشی ببین چی میشه.میدونی اکثر مردها دهن بین هستند احتمالا خانوادشم پرش میکنند.تو باهاش خوب باشی درست میشه.

اسی جون واس آدمهای این مدلی فقط باید مثل خودشون باشی یکی گفت ده تا بگی رفت و آمدو باخانوادت هرچقدر ب ...

آره دیگه با کوتاه اومدن و خانوم بودن جواب نمیشه گرفت اینا یه زن میخوان عین مامانشون که بشوره پهنشون کنه 

استاتر این مرد اینقدر تحقیر و توهین بهت میکنه یا زیرش اب بشی یا یه روز تحملت تمام بشه سر تا پاش و بشوری 

بعد هم اخرش بگه دیدی راست گفتم مثل ننه اش میمونه 

بهتره حتما با مشاوره صحبت کنی 

اگه نیامد هم خودت تنها برو 

شوهر من اینقد به خانوادم فحش میداده البته الانم فحش میده نفرین میکنه فقط میخوام اون لحظه خودم رو بکش ...

دیگه چقدر کوتاه بیام چقدر بی احترامی من کافیه به خانوادم بگم میخوام جدا بشم میان با شادی و سرور میبرن منو خونه خودشون رو سرشون میزارن 

استاتر خیلی ناراحت شدم اینقدر مظلوم نباش 

دیگه چقدر کوتاه بیام چقدر بی احترامی من کافیه به خانوادم بگم میخوام جدا بشم میان با شادی و سرور میبر ...

طلاق سخته عزیزمن.فکرنکن راحته تنهایی بعدش.تازه بعدشم ازدواج مجدد کنی همش سرزنش میشی خواهرم.

من بهت میگم یه مدت دیگه هم تحمل کن باهاش صحبت کن ارومش کن بهش بگو که دوسش داری و....اگه دیدی بازم راهی نداشت اونوقت طلاق بگیر.

البته این نظر منه.

همه تو زندگی مشکل دارن مهم کنار اومدن باهاشه مهم ساختن زندگیه.