2777
2789
عنوان

بیایید از شاخدار ترین دروغ هاتون بگید😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 142 پست

منم ده دوازده سالم بود با مامانبزرگم رفته بودم پارک با یه دختره دوست شدم گفتم خونمون آمریکاعه بعدش دختره گفت واییی چه جالب خونه ماهم کشوره خارجه😐

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلشم امتحان داشتم به مامانم گفتم مامان ساعت۴بیدارم کنیا امتحان دارم گفت باشه پاشدم دیدم ۶ونیمه به مامانم میگم چرابیدارم نکردی گفت صدات کردم خواب خوب خوب میدیدی صدامو نشنیدی.ابجیم اومد گفت بیچاره شدی داشتی توخوب علیو صدا میکردی براشام نرفتم بیرون ۱روز تمام تواتاقم موندم.😔😅🤣🤣🤣🤣

من و همسرم از هم دور بودیم با مادرشوهرم عید میرفتیم خونه مامانم مانتوم بلند تا مچ پام حجابم کامله کا ...

حالا چرا مامان جون همکاری نکرده باهات? ای بابا...

خسته تر از این حرفهام...

واییییییییییی یادم اومد😂😂😂

یه بار قبل از اینکه شوهرم بیاد خواستگاریم باهاش قهر کردم بعد گفت اگه آشتی نکنی ساعت ۱۱ شب میام درتونو محکم میزنم منم گفتم جرعت نداری عاقا شد ساعت ۱۱ اومد.😑یه جووووری در زد که همه‌مون خواب بودیم سیخ بیدارشدیم تا بابام رفت دم در رفته بودم بعد منم از خنده میخواستم منفجر بشم مامانم کلی فوشش داد بعد هی میگفتن یعنی کی میتونه باشه منم گفتم هیچی معتاد بوده حتما بعد تا خود صبح خندیدم. هنوزم که هنوزه بعد از 3 سال هیچ کس به جز خودم و خودش و شما نمیدونه 😂😂😂😂

خدایا مرسی که همیشه هوامونو داری 😍😘❤️
منم ده دوازده سالم بود با مامانبزرگم رفته بودم پارک با یه دختره دوست شدم گفتم خونمون آمریکاعه بعدش د ...

وایی خدا اینو گفتی یاد خواهر زادم افتادم ۴ سالشه رفته بودیم پارک با یه بچه همسن خودش دوست شده بود پسره ازش پرسید خونتون کجاست خواهر زادم گفت ما خونمون پیش خونه مامان جونم ایناست🤣🤣اخه خونشون نزدیک خونه مامانم ایناست اونم همینو گفته بود

وایی خدا اینو گفتی یاد خواهر زادم افتادم ۴ سالشه رفته بودیم پارک با یه بچه همسن خودش دوست شده بود پس ...

ای جونممممم😄😍😍😍😍

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈