2777
2789
عنوان

بیایید از شاخدار ترین دروغ هاتون بگید😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 142 پست
😅😅😅😅😅😅 بچه ها ناراحت نشینا گفتم ببینم چی میگین معذرت

ایندفعه دیگه واقعا شفا😂😂😂😂خوب چکار مون داشتی آبجی گلم. داشتیم به دروغا میخندیدیم زدی تو برجکمون😂😂

زان روز حذر کن که ورق برگردد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق پسر داییم بودم بعد هواسم نبود جلو مامانمینا اسمشو صدا کردم تلوزیون هم روشن بود یه دفعه گفتم علی بعد مامانم گفت علی کیه دیگه گفتم علی صادقی رو میگم چقدر بازیش خوبه.بابام گفت من یک ساعته چشم به اخباره علی صادقی رو نشون نداد که وای فرار کردم تواتاق خیلی ضایع بود😥😥😥😂

من و همسرم از هم دور بودیم با مادرشوهرم عید میرفتیم خونه مامانم مانتوم بلند تا مچ پام حجابم کامله کامل بعد چادرمو دستم گرفتم سر نکردم چون با آژانس میرفتیم وقتی رسیدیم همسرم پرسید چادر سرت بود؟ الکی گفتم آره چون میدونم اخلاقشو اگه میگفتم نه مساله میشد زنگ زده بود از مادرش پرسیده بود مادرش گفته بود نه کلی دعوا شد بینمون تنها دروغ زندگی مشترکمون بود😑😑😑

من و همسرم از هم دور بودیم با مادرشوهرم عید میرفتیم خونه مامانم مانتوم بلند تا مچ پام حجابم کامله کا ...

😂😂😂😂😂

وااای چ شوهر گیری 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
😂😂😂😂😂 وااای چ شوهر گیری 

اره خیلی حالا فکر کن قرار بود من آلمان زندگی کنم خودش ازونجا بهم دستور میداد چی بپوشم 😑حالا که پیش همیم بهم میگه وایی من چقد تورو اذیت میکردم