2777
2789
عنوان

بیایید از شاخدار ترین دروغ هاتون بگید😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 142 پست

پام تو گچ بود وسط کلاس تو ویلچر بودم خمیازه پر سر صدا کشیدم اونقدر مظلوم بودم احدی شک نکرد معلمه دادزد گفت کی بود اون منم گفتم فلانی بدبخت بردنش دفتر تعهد گرفتن ازش هرچی ام گریه میکرد ولش نمیکردن😓

دبیرستان ازش حلالیت گرفتم😩

و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا استارتر نگفت از دروغایی که تو مدرسه گفتید بگید

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من رفتم تو یه شرکت کار کنم اسم فامیلمو دروغ گفتم آخه خیلی اونجا باکلاس بود اسم فامیلمم خیلی ضایع بود فکر نمیکردم استخدامم کنن ولی استخدامم کردن یه سال با این دروغم سر کردم همش شناسمه و مدارکمو برا بیمه میخواستن هی می پیچوندم  تو عمرم همچین دروغ گنده ای نگفته بودم

تو شیطونو درس میدی😃😄منم بزرگترین و مسخره ترین دروغم این بود که وقتی۱۶سالم بود به بی افم گفتم می می هام هشتادوپنجه😃😄در حالیکه شصت وپنج بود.تباه بودم...تباه

Ice cream always heals a broken heart🍦
من یه بار خودمو تو مدرسه زدم به غش بعد زنگ زدن مامانم مامانم میگه سکته کردم تا اومدم رسیدم مامانم که ...

من هیچ وقت نتونستم غش کنم همیشه وسط ماجرا خنده ام گرفته و لو رفته ام...

خسته تر از این حرفهام...

میگم حالم خوبه ولی...😊

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

من رفتم تو یه شرکت کار کنم اسم فامیلمو دروغ گفتم آخه خیلی اونجا باکلاس بود اسم فامیلمم خیلی ضایع بود ...

وااااااای  تو دیگه آخرشی  حالا اسم و فامیل دروغیت چی بود؟

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)