2777
2789
عنوان

شُکر درمانی😊

182 بازدید | 23 پست

کیا امتحان کردن؟

توی این اوضاع و احوال زمین،

که اکثر زندگی ها پر شده از بالا و پایین های پی در پی و بن بست های کذایی،

به نظرتون به امتحانش نمی ارزه؟؟؟🤗🤗

تصمیم گرفتم از فردا فقط خوشی ها رو ببینم و شکر خدارو به زبون بیارم

قطعا زندگی شیرین تر میشه

هر کی موافقه:بسم الله☺☺😊

الهی و ربی من لی غیرک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه

واقعا زندگی آدم شیرین میشه و خاصیت شکر اینه ک نعمتها رو بیشتر میکنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

کم ترین نتیجش خوب شدن حال دلته که همین کمترین یک دنیاااااا می ارزه

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
ب منم یادبده

عزیزم همه ی زندگی ها تلخی داره،شیرینی هم داره

تصمیم گرفتم حواسمو فقط بدم به شیرینی های زندکی و به ازای هر یه دونه اش،

فقط شکر کنم

دیدن تلخی ها و صحبت کردن پیرامونشون ممنوع🤗

نتیجه اش هم میشه آرامش😍

الهی و ربی من لی غیرک

بااجازه مدیر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2900018/چله-جذب-فراوانی-پول-وبرکت-با-فرشتگان-اگه-پایه-اید-بیاد?postId=94515353

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
عزیزم همه ی زندگی ها تلخی داره،شیرینی هم داره تصمیم گرفتم حواسمو فقط بدم به شیرینی های زندکی و به ا ...

من اصلا حالم خوب نیست وقی بین رفتن و موندن گیر کنی و ندونی کجا چادر زندگیتو پهن کنی و سر دوراهی قراربگیری چرا میکنی