2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟

594 بازدید | 21 پست

چرا بعضی دخترای ایرانی دوست پسرمیگیرند بعد تااخرخط رومیرند و پسره ولشون میکنه و احساس بدبختی میکنند چرااین رفتاراشتباه جمه نمیشه توجامعه ی ما؟؟؟

چرابعضی دخترای ایرانی سریع عقد وعروسی میگیرند و وقتی میبینند شوهرشون پارانویید هست یاهرمدل بیماری روانی دیگه بچه میارند و بعدبچه رو رهامیکنند ومیدند به پدرش و طلاق وتمام مگه ؟؟؟

مگه چندین راه محکم برای جلوگیری نداریم اگراون شوهر روانی هست چطور راحت بچه میارند بعدش یادشون میفته کارشون اشتباهه؟؟؟ناخواسته بودن بارداری رو اصلا قبول ندارم

خیلی ها بالای بیست ساله درست جلوگیری میکنند و ناخواسته هم باردارنشدند!!!

مگه اون بچه اینده وشخصیت نداره که راحت بشه بچه ی طلاق چه به سر جامعه ی ایرانی دارند میارند بعضی خانم های ایرانی؟؟؟!!

قبل ازدواج چهارتا کتاب بخونیم کلاس اموزشی بریم بعدا اقدام به ازدواج کنیم بهترنیست خواهش میکنم کمی فکرکنید

چندماهه دارم اینجا میبینم که طرز تفکر ورفتار اشتباه و بی سیاستی و لوس ومغرور بودن بعضی خانم های ایرانی چه بلایی سرزندگی ها داره میاره؟؟؟

ازمردا که واقعا گاهی اوقات انتظاری نیست ازبس بد تربیت شدند اما زن ها که پایه ی خانواده اند دیگه چرابچه بازی درمیارند؟؟؟

کمی بخودمون بیایم واصلاح بشیم 

مادر ایرانی باید مسولیت مادریش روقبول کنه وپای ازدواجش بایسته چون اولا نه سال زودتر ازشوهرش بالغ میشه دوما اون بچه به میل خودش بدنیانیومده که به میل خودش راحت بشه بچه ی طلاق😳😳🤔🤔😟😟😟😔😔😔😡

چ جالب شماک اینارو میگی

پس چرا خودت باوجود همسرت ازش بچه دار شدی؟!🤔

یادته تو ی تاپیکی گفتی من دارم تو زندکیم تقاص پدرم رو  پس میدم و ی روزی شوهرم هم تقاص پس میده توسط پسرم چون منو ازار میده

خودت چرا جلوگیری نکردی پس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب شماک اینارو میگی پس چرا خودت باوجود همسرت ازش بچه دار شدی؟!🤔 یادته تو ی تاپیکی گفتی من دار ...

دقیقا منم هیچ وقت این کاربر رو یادم نمیره خیلی متاسف شدم واسه جامعه انسانی 

همین پسرا و مردایی ک میگین بد تربیت شدن و همسر و بچه و گاها دخترای مجرد رو با رفتاراشون ازار میدن

حاصل تربیت همون خانواده و زندگیایی هستن ک بخاطر سوختن و ساختن پابرجامونده پس چ فرقی با بچه طلاق دارن؟!

شاید اگر طرف تو بهزیستی بزرگ میشد فرد مفیدتر و سالم تری میبود

چ جالب شماک اینارو میگی پس چرا خودت باوجود همسرت ازش بچه دار شدی؟!🤔 یادته تو ی تاپیکی گفتی من دار ...

چون عاشق همسربودم وهستم وانقدر هزار راه نرفته رو رفتم تااوضاعم بهترشده الان خداروشکر وماشاا... من درکل مقاوم وقوی ام زود جانمیزنم هرکسی هم ظالم باشه خودش ضررمیکنه میخوادهمسرم باشه یا پدرم یامادرم 

من اما فرزندمو فرزند طلاق نکردم همسرمو تغییردادم وافتخار میکنم که خداکمک کردبهم وقوی بودم ازهرلحاظ برای رسیدن به پیروزی باید زجر کشید

چون عاشق همسربودم وهستم وانقدر هزار راه نرفته رو رفتم تااوضاعم بهترشده الان خداروشکر وماشاا... من در ...

چ زود همسرتون تغییر کرد🤔

همین چندوقت پیش بود ک پستهاتون مثل بمب صدا کردا

فراموش کردی؟؟؟؟

[QUOTE=94507706]عقل جونم ،اونجاشو چجوری حساب کردی که یه خانم، نه سال ،زودتر از شوهرش بالغ میشه؟؟؟؟؟!!!!😕😩[/QUOTE

تشکر عزیزم اشتباه تایپی بود الان میخواستم اصلاح کنم اتفاقا منظورم دختر نه ساله وپسر ۱۵ساله بود ازلحاظ دینی منظورم بود  نه بلوغ زودرس این زمونه 

کلا خوبه ادم شعار نده!!!! و اینکه شاید ما یادمون بره دیشب شام چی خوردیم وای مردم یادشون هست ک ماه ...

من باکمک خدا ومشاور معجزه های زیادی توزندگیم دیدم شماکه داخل زندگیم نیستید ببینید برام هم مهم نیست باوربکنید یانه 

وقتی عاشق همسرت باشی تمام زجرای عالم رومیکشی که زندگیت روزبه روز بهتربشه  برای رسیدن به هدف متعالی باید سختی بکشیم خداانسان رودرسختی افریده ومرتب امتحان الهی میشه توجامعه ی ماخیلی وقته ادم ها صبور نیستند وراهکار زندگی زناشویی نمیدونند که ته ازدواج ها داره میشه طلاق بابچه یابدون بچه حداقل کاش بچه نباشه همه مدل بچه ی طلاقی دکتر ومهندس نمیشند خیلی هاشون بزهکارمیشند فقط خداامام زمان عج روبرسونه ازدواج های ایرانی خیلی وقته داغون شده 

بد نیست رولحن طعنه امیزتون تجدید نظر کنید متاسفم شب بخیر

چ زود همسرتون تغییر کرد🤔 همین چندوقت پیش بود ک پستهاتون مثل بمب صدا کردا فراموش کردی؟؟؟؟

خدا بخواد میشه اعتقاد میخواد ونذر ودعا و راهکار باورنکنید مگه برام مهمه مهم اینه که خداکمک کرد جریاناتی پیش اومد همسرم بخودش اومد باخدا باش وپادشاهی کن شب خوش🙂🙂

بیشتر حرفایی که تو تاپیکا میزنی واقعا درست ومنطقیه وباتوجه به اسمت حرفای عقلانی میزنی.

عزیزم به تعداد انسانهای روی زمین نگرش وفکر وجود داره وهر کسی با توجه به شرایطی که دراون قرار داره برا زندگیش تصمیم میگیره.واین تصمیم منحصر به اون فرده وچه بسا خیلیامون قبولش نداریم.

عزیزم هیشکی تو این دنیا نمیخواد با بدبختی وچشم گریون ،زندگی کنه،ولی شرایط کاری میکنه که اون شخص مجبور میشه به تحمل سختیهای زندگی ،متاسفانه.

بیشتر حرفایی که تو تاپیکا میزنی واقعا درست ومنطقیه وباتوجه به اسمت حرفای عقلانی میزنی. عزیزم به تعد ...

درست میفرمایید ممنونم 

من ازنظر فامیل خودم وشوهرم بدبخت ترین دختر روی زمین بودم برام اشک میریختند تومکه وکربلا وهرامامزاده ای نذرمیکردند انقدر مقاومت کردم وکردم وکردم ازسال ۸۵باکمک خدا واهل بیت وصبرروخسته کردم تابه نتیجه رسیدم الانم نمیگم صددرصد مشکلی ندارم نه اما همین که فرزندم الان باپدرومادرش نفس میکشه چندمیلیون بارشکرخدا‌

دخترای اطرافم چه فامیل چه غریبه چه مذهبی چه غیرمذهبی بادلایل مزخرف جداشدند وهنوزم مجردند وافسرده اون بچه ی طلاق هم اویزون و افسرده 

میشه جلوی این حوادث روگرفت هم دولت هم مردم باید همت کنند و طلاق روقبیح بدونند که نمیدونند ایران  و فرهنگ اصیل ایرانی نابودشده  مشکلات جامعه مون ریشه درخانواده داره خانواده ای که ازهم پاشیده باشه وتعداداین مدل خانواده ها زباد باشند چه مدل کشوری رومیشه متصور شد تایه مشکل سبک یاسنگین میبینند میدوند تومحضر برای طلاق چراقدیم این مدل نبود اینجا صبور بودن رومتاسفانه حماقت میدونند و روحرف اشتباهشون پافشاری میکنندچه تواین سایت چه توجامعه دعواکردن و بی ادبی شده مدروز چه با هموطن چه باشوهر چه باخاندان شوهر😔😔😔