2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 21 پست
همین پسرا و مردایی ک میگین بد تربیت شدن و همسر و بچه و گاها دخترای مجرد رو با رفتاراشون ازار میدن ح ...

بچه ی بدون پدر ومادر توبهزیستی روبااونا مقایسه میکنید !!!!

شب خوش 

شما از این خشک مقدسای افراطی هستی که تو جلسات مختو شستشو دادن متاسفانه

باورمیکنی من اصلا نه جلسه میرم نه خشک مقدسم درضمن قبلا که گهگاه جلسه ی مذهبی میرفتم همش نور بود و دعا وزیارت خوندن وقران خوندن وارامش  نمیدونم کی تو سرشما کرده که توجلسات مذهبی مغزشستشو میدند ماکه ندیدیم این چندسال الانم وقت ندارم برم وگرنه محیط زیارتگاهها و جلسات مذهبی توکوچه مون بهم ارامش خاصی میده 

من فقط بامد روز که طلاقه مخالفم مگر درموارد بسیارخاص شب خوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه طلاق بودن چ فرقی دارن با بچه تو ی خانواده مریض بودن؟! اتفاقا گاهی سلامت جسمی و روحی بچه بعد طلا ...

خیلی فرق داره حتی پدرومادرمریض بالاسربچه باشند بهتره که نباشند حتی چندتامشاور تاکید کردند اینو عواقب طلاق بدتره چندسال بعدخودشو نشون میده امامیوه ی صبر پیروزیه حتی اگر اون صبر سالها طول بکشه درکنارصبر باید زندگی روهم ساخت

طلاق حرامترین حلال هاست بااینکه حکم خداست حرامترین یعنی نرید سمتش تامیتونید توایران اول همین طلاق میادش توذهن همه

درضمن زن ومردی که میدونند به دردهم نمیخورند‌ اصلا و هزار راه نرفته رو رفتند ونشده که برای هم بمونند دیگه باید جدابشند نه اینکه یه بچه بیارند وبعد سرحضانتش دعواکنند‌اون بچه ی معصوم هم قربانی بشه

حالا که تو دانشگاه ومدرسه اموزش همسرداری نیست خودمون بریم سراغ مشاور وکتاب وسایت وسی دی اموزشی و یادبگیریم قبل ازدواج وقبل بچه دارشدن‌

توایران متاسفانه مردم خرافی وناآگاهند درخیلی ازمسایل ازدواج 

دولت هم‌مقصره که قبل عقد جلسات اموزش همسرداری رو تشکیل واجباری نمیکنه 

صداوسیما نقش مهمی داره که اونم سایلنت هست

همیشه شاد وخندون ودرآرامش باشی.خوشحالم درکنار همسروپسرت خوشبخت وشادی😍

منم ازخداوند مهربون بهترین ها روبراتون آرزومندم شاد وعاقبت بخیر وموفق باشید الهی 😍🥰