2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42581 بازدید | 5877 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مریم جون  چیشده عزیزم مگه؟

سلام سولمازجان

هیچی نشده عزیزم ،بچه ها یه کمی ازخودشون گفتن و درخاست گزارش دادن من گفتم پس من که تمام زندکیموتعریف میکنم اینجا  یه وقت بدنشه.خخخخخ

سلام سولمازجان هیچی نشده عزیزم ،بچه ها یه کمی ازخودشون گفتن و درخاست گزارش دادن من گفتم پس من که تم ...

اخی عزیزممممممم نه هیچی نمیشه نگران نباش 

من تو ی تاپیکی خوندم وقیح باز البوم داده بیرون نگران شدم فکر کردم سر اون موضوعه 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
خب پس ناراحت نباش عزیزم.اینکه اینجوری میگه پس خوبه ایشالازود خونه دارمیشین.خودتو اذیت نکن.سعی کن ازه ...

نه من اوایل خیلی سختم بود ولی خب الان هم‌یجورایی عادت کردم هم اینکه‌خب کلااینجانیستیم یمدت هستیم یمدت میریم تفریحی خونه خودمون یمدتم میریم‌ تهران چوناونجاهم خونه داریم من فقط خسته شدم ازیه چیزا و ازادیایی الانم‌خب قراره باز بریم حدود۲۰روز دوباره تهران

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
اها  خوبه عزیزم خوب دلشون تنگ میشه برات  😊😊

خوبی عزیزم 😍😍😍 چه خبرا

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟