هم زدن زیاد پفش میخوابه
باید بدونی هم زدن تخم مرغ زمانی که کرم رنگ وکشدار شد بسته ودیگه هم نزنی آرد هم که اضافه کردی دیدی کلا قاطی شد بسته تمام مواد باید نیم ساعت باید بیرون باشه تا هم دمای محیط باشه
قبل از درست کردن حتما آرد با بکینگ پودر الک کنی بزاری کنار تا هوا توش بره موادت باید دوسوم از قالب رو پر کنه تا کیکت پف کنه اگه قالب بزرگتر یا کوچیکتر از مقدار مواد باشه کیک پف نمیکنه
اندازه مواد خیلی مهمه رو پف کیک تاثیر داره
البته دمای فر وبقیه که خیلیه همه رو بگم ولی اینا مهمتره☺☺☺☺☺