2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42642 بازدید | 5877 پست
کاندوم دوستنداره.منم نمیتونم حس بگیرم😂😂.نه.آخه شوهرم هیچوقت عفونت نداره بهداشتشم همیشه رعایت میکنه

ما هم هیچ وقت استفاده نمیکنیم😐😐😐 تازه از هزار و یک جور کرم و روغن دم دستمون باشه استفاده میکنیم🤣🤣به عنوان روان کننده🤣🤣

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرخان گفت بخوابیم.من برم تامشکوک نشده.امشب زودخوابیدشایدخیالاتی داره😂😂😭.شبخوش عزیزان😍😘

برو خوش بگذره شب خوش

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
مریم گلی بیابهم بگودقیقش رو.گفته بودی گزنه براعفونت خوبه.واقعاتاثیرداره؟تاچندروزبایدبخوری؟بخداخسته ش ...

همراه گزنه پونه هم میتونی استفاده کنی عزیزم 

ولی مترونیدازول ۸ساعتی بخور بعد یه هفته مطمعنم خوب میشی

❤❤🌸🌸
دکترزنان بهم گفت بعضیاخودشون مستعدعفونتن.بیشتروقتادارن.شانس منم ازاون بعضیام😭😭

کاملا درسته چون پی اچ مایعات بدن افراد متفاوته 

البته باید کاملا مواظب باشی تا خدای نکرده این عفونتا مشکلی برای کلیه ات ایجاد نکنن

❤❤🌸🌸
همراه گزنه پونه هم میتونی استفاده کنی عزیزم  ولی مترونیدازول ۸ساعتی بخور بعد یه هفته مطمعنم خو ...

عزیزم مرسی.من کلی مترونییدازول باآزیترومایسن وپاداستفاده کردم بی فایده بودبرایک هفته خوبم.حتی پمادلکورکس هم استفاده کردم دوبسته😭😭

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
کاملا درسته چون پی اچ مایعات بدن افراد متفاوته  البته باید کاملا مواظب باشی تا خدای نکرده این ...

فدات.چشم.ازبس دارواستفاده کردم میترسم اینجوری هم کاردست خودم بدم.مرسی دوست عزیز.شبخوش

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
عزیزم مرسی.من کلی مترونییدازول باآزیترومایسن وپاداستفاده کردم بی فایده بودبرایک هفته خوبم.حتی پمادلک ...

با آزیترو هم خوب نشدید؟

وای من آزیترو خوردم تا یه ماه اینقد خشک شده بودم بسختی راه میرفتم 

دکترتون نگفتن عفونت قارچیه یا باکتریایی؟

❤❤🌸🌸
من یه بار عسل زدم مریم بالا و پایین بعد عملیات تا دو روز بدنم چسبناک بود با حموم هم رفع نمیشد

وایی چ‌کاراک نمیکنید شماها😑😑😑من لواشک‌‌و‌شنیده بودم فقط

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
من موهام دکلره ست و جمعه آینده جشن برادر شوهرمه موهای منم زرد شده . حالا میخوام مشکی کنم به نظرتون خ ...

موهای روشن هم خیلی بهت میومد.به نظرم الان که موهات کامل دکلره هست حیفه مشکی کنی،برو یه رنگساژ بکن عالی میشه وبرای مجلس هم خیلی بهتره اتفاقا رنگ روشن.

عشقم؟ کارن بهتره؟ خودت خوبی؟

ممنون فداتشم.

اووووف اصلا این واکسنه یه چیییییزززیه افتضاااااح

بچم داغ داغ بود باید 4 ساعته شربت بدم ،به 3 ساعت نرسیده بچه عین کوره اتیش میشه.

بعد پاشویه میکنمش همینطور که داااغه یهو لرز میکنه

باراول توی بغل شوهرم لرزید،اونم ترسیده میگه تشنجه ،حالا هی من میگم نه این بچه هوشیاره تشنج اینطوری نیس .خلاصه بردیمش بیمارستان ،شیاف هم دادن براش.شد دردسر جدید.