2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42642 بازدید | 5877 پست
کجا غیب شدی و الان اومدی 😈😈😈😈😍😍

اومدیم خونه رفتم ارایشمو پاک کردم دارو خوردم منتظرم شوهرخان از خونه مادرش تشریف بیاره بخوابیم فردا صبح یه عالمه کار داریم

صورتمو اصلاح کنم دوش بگیرم لباس آماده کنم بریم خونه پدر جاریم

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

شب بخیر حوری های بهشتی 💃💃💃😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی مریم اسم ما بد دررفته 🤣🤣🤣

نه بابا اینا سوسول بازیه که انجام میدن  😐😐😐 مرد رو باید از یقش بگیری بگی زود باش فقط بزن توش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مریم گلی بیابهم بگودقیقش رو.گفته بودی گزنه براعفونت خوبه.واقعاتاثیرداره؟تاچندروزبایدبخوری؟بخداخسته شدم ازعفونت اینقدرکه رعایت کردم بهداشتم رو دیگه دارم وسواس میشم بخدا😭😭😭

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
بیا ببینم تو چه ایده ای داری 🤣🤣🤣🤣

نخوندم پیامهاروکامل قضیه سرچیه؟فقط تادیدم توآنلاینی سریع خودم پرت کردم توتاپیک تانرفتی بگیرمت😂😂

مریم گلی بیابهم بگودقیقش رو.گفته بودی گزنه براعفونت خوبه.واقعاتاثیرداره؟تاچندروزبایدبخوری؟بخداخسته ش ...

اره عزیزم

گزنه رو دم کن بخور روزی دو تا فنجون

بخور تا بهبود حاصل بشه (فک کنم پنج شش روز طول میکشه)

نخوندم پیامهاروکامل قضیه سرچیه؟فقط تادیدم توآنلاینی سریع خودم پرت کردم توتاپیک تانرفتی بگیرمت😂😂

🤣🤣🤣🤣بچه ها میگن خوراکی بریزید رو بدنتون 🤣🤣همسرجان نوش جان کنه

اره عزیزم گزنه رو دم کن بخور روزی دو تا فنجون بخور تا بهبود حاصل بشه (فک کنم پنج شش روز طول میکشه)

مرسی گلم اینم امتحان میکنم.خفه شدم دیگه😭😭

مرسی گلم اینم امتحان میکنم.خفه شدم دیگه😭😭

چرا آخه عفونت دارید؟ شاید به خاطر رابطس از ک ا ند و م استفاده کنید

من از وقتی که عروسی کردم عفونت ندارم

🤣🤣🤣🤣بچه ها میگن خوراکی بریزید رو بدنتون 🤣🤣همسرجان نوش جان کنه

مال من نمیکنه.😂😭خیلی حساس و وسواس تازه الان درکنارمن یه کم حساسیش کم شد😂😂

چرا آخه عفونت دارید؟ شاید به خاطر رابطس از ک ا ند و م استفاده کنید من از وقتی که عروسی کردم عفونت ن ...

کاندوم دوستنداره.منم نمیتونم حس بگیرم😂😂.نه.آخه شوهرم هیچوقت عفونت نداره بهداشتشم همیشه رعایت میکنه