گلبوته__خانوم مدیر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 عنوان دورهمی دوستان صمیمی | مشاهده متن کامل بحث + 42652 بازدید | 5877 پست سلام عزیزان این تاپیک خصوصیه برای راحتیه خودمون ایجادش کردیم 😊😚🌹 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂 1398/04/01 | 00:07 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طوطیاترنم عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 2240 ای شکمو دهنم آب افتاد معدم از گرسنگی میپیچه پاشم ناهار آماده کنم قرمه سبز ی دارم . مریم سر ظهر که میشه دهنمونو اب میندازه خودش زود بیدار میشه ناهارش امادس ما تازه میخواییم دست بکار شیم 😐😐 خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
ارکیده۱۹۹۸ عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 سلام خانومای دوست داشتنی تاپیک من امتحاناتم تموم شده اومدم اینجا باخیال راحت😍😂ولی خب خلوته خیلی😕 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
طوطیاترنم عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 2240 سلام خانومای دوست داشتنی تاپیک من امتحاناتم تموم شده اومدم اینجا باخیال راحت😍😂 ولی خ ... به سلامتی ... خیالت راحت شد دیگههههه خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
pمژگان عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1150 چه کارایی بهش گفتی عشقم؟ با صبحانه نون ذرت .ميان وعده صبح و بعد از ظهر يك مشت پاپ كورن . شام سوپ ذرت. (طب سنتي)
panaheman عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 هستی حلوا بزارم اخ جون اره زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
مریم__بانووو عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 7042 ای شکمو دهنم آب افتاد معدم از گرسنگی میپیچه پاشم ناهار آماده کنم قرمه سبز ی دارم . 😂😂😂😂😂😋😋😋😋😋پاشوووو بدووو بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
panaheman عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 با صبحانه نون ذرت .ميان وعده صبح و بعد از ظهر يك مشت پاپ كورن . شام سوپ ذرت. (طب سنتي) اهان اینارو به منم گفتیمن تو هرچیزی بشه ذرت میریزمپاپ کورنم خودم زیاد درست میکنمولی نون ذرت هنوز نخریدم زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
مریم__بانووو عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 7042 مریم سر ظهر که میشه دهنمونو اب میندازه خودش زود بیدار میشه ناهارش امادس ما تازه میخواییم دست بکار شی ... 😂😂😂😂😂😂 واقعا ساعت ۱۲ و نیم چه غذایی درست میکنید؟من اگه تا ساعت ۱۲ غذام آماده نباشه دست و پام قاطی میشه😂😂😂 بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
pمژگان عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1150 اهان اینارو به منم گفتی من تو هرچیزی بشه ذرت میریزم پاپ کورنم خودم زیاد درست میکنم ولی نون ذرت هن ... اميدوارم نتيجه بگيري براي من كه خيلي خوب بود
panaheman عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 😂😂😂😂😂😂 واقعا ساعت ۱۲ و نیم چه غذایی درست میکنید؟ من اگه تا ساعت ۱۲ غذام آماده نباشه دست ... تو کدبانویی عزیزممن اصلا به ندرت پیش میاد واسه خودمون دوتایی خورشت درست کنمیا غیر خورشتی میذارم یا اگه خورشت بذارم زنگ میزنم مهمون دعوت میکنمنمیتونم کم بذارم زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
طوطیاترنم عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 2240 😂😂😂😂😂😂 واقعا ساعت ۱۲ و نیم چه غذایی درست میکنید؟ من اگه تا ساعت ۱۲ غذام آماده نباشه دست ... دست و پات قاطی میشه عالی اومدی مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خورشی باشه شب میذارم ارام پز سوپ پسرمم معمولا از شب میذارم ... خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
panaheman عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 اميدوارم نتيجه بگيري براي من كه خيلي خوب بود ایشالاگفتی پرکاری داشتی؟ زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید