2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42653 بازدید | 5877 پست
من اومدم 😊 نخوابیدم پا شدم کارهام رو انجام دادم  جارو ؛ گردگیری ؛ سرویس رو پودر ریختم و برق ا ...

باریکلا به تو خانم زرنگ

منم خیلی دلم میخواد برم خونه تمام این کارارو انجام بدم

ایشالا امروز یکم به خونه میرسم

فعلا فقط دارم به خوم میرسم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باریکلا به تو خانم زرنگ منم خیلی دلم میخواد برم خونه تمام این کارارو انجام بدم ایشالا امروز یکم به ...

😊😊😊😊 انشالله به امید خدا انجام میدی 

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
   کاری ندارم زیاد . من بعدازظهر تا شام همه کارام میکنم به معنای واقعی خودکشی قندم میا ...

من الان کارها رو انجام دادم ظهر بخوااااااااابم تاااااا شب🤣🤣

من الان کارها رو انجام دادم ظهر بخوااااااااابم تاااااا شب🤣🤣

خوبه خوشابه حالت من بچه ها تاساعت ۲شب هیچ وقت یه لحظه سکوت نمیکنن یه سره داد و فریاد خنده بدو بدو من گرسنه م چغلی دعواهاشون و بریز بپاش آخر شبم داستان بگو بخابیم.  

خوبه خوشابه حالت من بچه ها تاساعت ۲شب هیچ وقت یه لحظه سکوت نمیکنن یه سره داد و فریاد خنده بدو بدو من ...

خیلی خوابم میاد همش منتظرم آبگوشت رو بخورم و تخت بخوااااابم😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام عزيزم روزت بخير باشه .كارمند يه اداره دولتي هستم ساعت كاريمون بخاطر تابستون و صرفه جويي برق شده ...

همچنین

اره یادم رفته بودم دولتیا ساعتشون تغییر کرده

من نیمه خصوصیم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید