2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42652 بازدید | 5877 پست
ای شکمو   دهنم آب افتاد   معدم از گرسنگی میپیچه پاشم ناهار آماده کنم قرمه سبز ی دارم .

مریم سر ظهر که میشه دهنمونو اب میندازه خودش زود بیدار میشه ناهارش امادس ما تازه میخواییم دست بکار شیم 😐😐

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای شکمو   دهنم آب افتاد   معدم از گرسنگی میپیچه پاشم ناهار آماده کنم قرمه سبز ی دارم .

😂😂😂😂😂😋😋😋😋😋

پاشوووو بدووو

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
با صبحانه نون ذرت  .ميان وعده صبح و بعد از ظهر يك مشت پاپ كورن . شام سوپ ذرت. (طب سنتي)

اهان اینارو به منم گفتی

من تو هرچیزی بشه ذرت میریزم

پاپ کورنم خودم زیاد درست میکنم

ولی نون ذرت هنوز نخریدم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
مریم سر ظهر که میشه دهنمونو اب میندازه خودش زود بیدار میشه ناهارش امادس ما تازه میخواییم دست بکار شی ...

😂😂😂😂😂😂 واقعا ساعت ۱۲ و نیم چه غذایی درست میکنید؟

من  اگه تا ساعت ۱۲ غذام آماده نباشه دست و پام قاطی میشه😂😂😂 

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
😂😂😂😂😂😂 واقعا ساعت ۱۲ و نیم چه غذایی درست میکنید؟ من  اگه تا ساعت ۱۲ غذام آماده نباشه دست ...

تو کدبانویی عزیزم

من اصلا به ندرت پیش میاد واسه خودمون دوتایی خورشت درست کنم

یا غیر خورشتی میذارم یا اگه خورشت بذارم زنگ میزنم مهمون دعوت میکنم

نمیتونم کم بذارم  

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
😂😂😂😂😂😂 واقعا ساعت ۱۲ و نیم چه غذایی درست میکنید؟ من  اگه تا ساعت ۱۲ غذام آماده نباشه دست ...

دست و پات قاطی میشه عالی اومدی مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خورشی باشه شب میذارم ارام پز سوپ پسرمم معمولا از شب میذارم ... 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟