2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42644 بازدید | 5877 پست
از بس هر روز رفتم عادت کردیم بابام زنگ زد بیام دنبالت دیگه دلم نیومد بگم نمی یام

خوبکاری کردی آخه باباها گلن سلامت باشه😍

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
نه پدرشوهرم هست

من پارسال مادر شوهرم یه چند روز تنها بود شوهرم گفت پیشش بمونیم من چیزی نگفتم یه دوشب موندیم مامانش صبح ها بلند می شد کولر خاموش می کرد شوهرم هم گرمش می شد ازخواب بیدار می شد روز دومی اعصابش خورد شد دعوا کرد اومد خونه خودمون 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نمیگه ولی خب اذیت میشه میدونم شوهرم باید بفهمه ک نمیفهمه چندوقت دارم با مشاور مشورت میکنم سعی ک ...

خب به مادرش بگو باهاش حرف بزنه

شوهرت مگه کارش تهران نیست؟

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
خب به مادرش بگو باهاش حرف بزنه شوهرت مگه کارش تهران نیست؟

حرف نمیزنن خیلی دلرحم میترسه ناراحت بشه شوهرم اری ولی کارگر دارع خودش اینجابیکار

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
من پارسال مادر شوهرم یه چند روز تنها بود شوهرم گفت پیشش بمونیم من چیزی نگفتم یه دوشب موندیم مامانش ص ...

چ راحت🤗🤗

😍😘 مریم اون چی بود درست کردی ؟ مربا هندونه؟ چه ناز بود😍😍😍 با هندونه یا پوست هندونه ؟؟؟؟؟ تر ...

اره ترشی خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنین شوهر من که دوست داشت البته دوسال پیش درست کردم الانا اصلا حوصله نمیکنم

من از توی توستر درست میکنم کیک پز خوب نشد یه بار امتحان کردم

توستر من خوب در نمیاره واسه همین کیک پز گرفتم ،خوب در میاره،پفشم خوبه، فقط برمیگردونم تو ظرف تهش میچسبه، بنظرتون از چیه؟ امکان داره چون داغ برمیگردونم اینطورشه؟

مزه اش خیلی خوبه پفش هم خوبه من قبلا از پودر کیک های اماده استفاده می کردم ۳ تا تخم مرغ با یه لیوان ...

برای کیکهای آماده قالب حتما باید 20 سانتی باشه قالب بزدگتر باشه پف نمیکنه هم زدن زیاد وشکر زیاد باشه هم پف نمیکنه برای کیک سه تخم مرغی قالب 20 با ارتفاع 5سانت بهترین ومناسبترین قالبه تا کیک پف کنه 

حتی درجه فر هم نباید زیاد یا کم باشه حتما باید فر از 10 دقیقه قبل گرم کنن