2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42645 بازدید | 5877 پست
بپرس بابا ؛ ما هم اولش ناشی بودیم💋😘

بپرسم الان چرا یکی میگه منو لایک کن 

چرا ریپلای میکنین

الان من از این تاپیک بیام بیرون چه جوری راحت برم تو اون تاپیک

گزارش بزنن یعنی چی

حذف کنین منو یعنی چی

دیگه این چیزهایی که فعلا به ذهنم رسیده 😄😄😄😄😄😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره کاملا مشخصه که مشکل داری وسرت دردمیکنه واسه بحث  هر حرفی هم بزنی به من برنمیخوره آخه ش ...

مشکلم با ادماییه که نمیفهمن و خودشون رو تو هر جمعی خودمونی حساب میکنن😂😂😂😂خوشحالم کردی ممنون✋👣

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
بپرسم الان چرا یکی میگه منو لایک کن  چرا ریپلای میکنین الان من از این تاپیک بیام بیرون چه جور ...

لایک رو برای پیدا کردن تاپیک میگن

ریپلای هم که همون جواب دادن هست

برای پیدا کردن دوباره تاپیک باید ذخیره کنی گزینه کنار ریپلای برای ذخیره کردن هست

گزارش زدن = اگر ده نفر برای یه تاپیک یا یه پست گزارش بزنن پاک میشه ؛سه نقطه کنار  گزینه ذخیره برای گزارش  هست

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
گل بوته آنلاین شدددددددد

😍😘 مریم اون چی بود درست کردی ؟ مربا هندونه؟ چه ناز بود😍😍😍 با هندونه یا پوست هندونه ؟؟؟؟؟

ترشی پوست هندونه هم داریم مگه ؟؟؟؟!!!!! مثل اینکه من تا الان تو قهقرا بودم ، اگه بودم منو بکشین بالااااا 😆

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
اینم کیکم

به به نوش جانت

یکی دوبار دیگه درست کنی مزش کامل دستت میاد

مهم ترین چیز درست پیمونه کردنه

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂