2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42649 بازدید | 5877 پست
ای بابا خب یکم دمنوشای ارامبخش بخور  فکرت مشغوله خدایی نکرده یا نگرانی؟

نه همه چی نواره خداروشکر

برای یکی مشکل پیش اومده بود داشتم باهاش حرف میزدم دیر وقت شد صبح هم همسرم کار اداری توی یه شهر دیگه داشت ساعت ۶ و نیم پاشدم راه بندازم دیگه نتونستم بخوابم

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
نه همه چی نواره خداروشکر برای یکی مشکل پیش اومده بود داشتم باهاش حرف میزدم دیر وقت شد صبح هم همسرم ...

خب پس خداروشکر 

الان اگه میتونی یکم بخواب

من خودم ازکمبود خواب خیلی بی انرژی میشم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی بچه ها من رفتم دکتر و با توجه به جواب ازمایشم کلی دارو بهم داد

تیروویدم از کم کار به پرکار تبدیل شده

گفت یه سری از چیزات به خاطر کم تحرکی چون ساعت طولانی بی تحرکی و واسش دارو نمیدم چون با ورزش خیلی بهتر درمان میشه

توصیه اکید کرد که حتما ورزش کنم

خودم به همه انگیزه میدم واسه ورزش ولی .......

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
راستی بچه ها من رفتم دکتر و با توجه به جواب ازمایشم کلی دارو بهم داد تیروویدم از کم کار به پرکار تب ...

پریا جون دعات درمورد اینکه تیروییدت پرکاربشه مستجاب شده هاااا

من دیروز رفتم پیش متخصص گفت تیروییدت کم کاره وبهم قرص داد.

گفت هیچوقت خوب نمیشه همیشه باید قرص بخوری وگرنه بزگتر و بدتر میشه منم خیلی ناراحت شدم بیشتر بخاطر اینکه هرکاری میخام واسه موهام انجام بدم خوب درنمیاد میگن واسه اینه که تیرویید داری.  

پریا جون دعات درمورد اینکه تیروییدت پرکاربشه مستجاب شده هاااا من دیروز رفتم پیش متخصص گفت تیروییدت ...

منم تیروییدم کم کاره یه قرص هست باید همیشه ناشتا بخوری مرتب هم آزمایش میدم

خدایا شکرت♥️
پریا جون دعات درمورد اینکه تیروییدت پرکاربشه مستجاب شده هاااا من دیروز رفتم پیش متخصص گفت تیروییدت ...

چجوری اینو متوجه شد؟

متخصص غدده؟

من چون چند ساله تحت نظرم ازت میپرسم که یه چیزایی رو بهت بگم عزیزم

همین که گفتی همش گرمت میشه گفتم که پرکار شده تروئیدت.

اره اخه عجیبه

چون من از 53 شدم 61 البته تو 4 سال گفتم حتما به خاطر تیروویدمه

منم تیروییدم کم کاره یه قرص هست باید همیشه ناشتا بخوری مرتب هم آزمایش میدم

متاسفانه من 6 ماه رو پشت گوش انداختم 9 ماه شد دوباره رفتم ازمایش دادم

خیلی مهمه

حتما هر تایمی که دکترتون مشخص میکنه ازمایش بدبد و نشون بدید

اره اخه عجیبه چون من از 53 شدم 61 البته تو 4 سال گفتم حتما به خاطر تیروویدمه

من قبلا همش گرمم بود و گر میگرفت بدنم . هرچی میخوردم باز لاغر بودم . الان دیگه این جور نیستم . فکرکنم یاکم کارشده یا متعادل.میشه علائم کم کاری بگی عزیزم؟

من قبلا همش گرمم بود و گر میگرفت بدنم . هرچی میخوردم باز لاغر بودم . الان دیگه این جور نیستم . فکرکن ...

والا من تا چند وقته پیش اصلا گر نمیگرفتم کم کار بود

چاقی

ضعف و بی حالی

ریزش مو از نشانه های بارز کم کاری

ولی من چون تازه پرکار شدم از پرکاری فقط گرما و گرگرفتگی میدونم

پرکاری لاغر میکنه.

اره ولی الان یک ماهی میشه مرتب گرممه ولی لاغر نمیشم نمیدونم چرا

اره ولی الان یک ماهی میشه مرتب گرممه ولی لاغر نمیشم نمیدونم چرا

پناه جان 

من ضعف و گر گرفتگی دارم و بدنم همیشه داغه 

وزنمم از ۵۶ تکون‌نمیخوره

ریزش مو هم‌دارم 

اما دکترایی که رفتم گفتن کم کاره 🤔🤔 باید برم دکتر غدد

پناه جان  من ضعف و گر گرفتگی دارم و بدنم همیشه داغه  وزنمم از ۵۶ تکون‌نمیخوره ریزش مو ه ...

یه آزمایشگاه خوبم برو . من آزمایش دادم کم کاری نشون داد دکتر باتوجه به علائمم شک کرد .آدرس آزمایشگاه بهتر داد رفتم اونجا کاملا نرمال بود آزمایشم .دکتر گفت اگه الکی قرص میدادم بهت همه چیت بهم میخورد.