2777
2789

من البته چیزای کوچیک بزرگا به زمان نیاز داره

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواجم کاملا قانون جذبی بود ،همون همسری که تصورشو میکردم دقیقا خودش رو اتفاقی پیداکردم.

تصوراتتو نوشتی؟

چند وقت بعد از خواستنت ازدواج کردی؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

من تاپیکامو بخونید

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

بااجازه مدیر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2900018/چله-جذب-فراوانی-پول-وبرکت-با-فرشتگان-اگه-پایه-اید-بیاد?postId=94499500

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
زیاده 😢😢😢 کدوم قسمت راجع به جذب همسر دلخواه عس؟؟؟

همسر دلخواه نه اما جذب کردم  همسرمو من شخص خاصی مدنظرم نبود فقط ویژگی هایی که دوست دارم رو نوشتم.

همسر دلخواه نه اما جذب کردم  همسرمو من شخص خاصی مدنظرم نبود فقط ویژگی هایی که دوست دارم رو نوشت ...

خب من اون ویژگی ها رو نوشتم ...هر از گاهی براش توی دفتر چیزایی مینویسم و درد دل میکنم باهاش...تا حالا چند بار نامه به فرشته عشق نوشتم ...دیگه چیکار کنم؟؟؟

خب من اون ویژگی ها رو نوشتم ...هر از گاهی براش توی دفتر چیزایی مینویسم و درد دل میکنم باهاش...تا حال ...

عزیزم توی قانون جذب نباید زمان تعیین کنین. تیکر رو عوض کنین چون مدام باعث استرس میشه ک ای وای نزدیک اون تاریخ شدم و نشد.. بهتره خواسته هاتون بدون تاریخ و زمان باشه

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb