2777
2789

دوتا بچه دارم يکيش شش ساله و يکيش دوسال و نيم و از نوزاديشون دست تنها بودم و دور از خانواده ..سر بچه اولم کلا خيلي ميترسيدم و گريه ميکردم و بعدش افسردگي و يه مدت کوتاه يکي دوماه دارو خوردم خيلي بهتر شدم..حالا که دوتا شدن و به شدت شيطون يه استرس مزخرفي افتاده تو جونم که داره ديوونم ميکنه..نسبت به کوچيکترين حرکت بچه ها سريع استرسي ميشم و بدترين فکرو ميکنم .گاهي از شدت استرس حالت تهوع ميگيرم..مثلا دخترم از اشپزخونه چنگال برميداره داره مياد نميتونم چشم ازش بردارم ميگم الان ميخوره زمين ميره تو چشمش..الانم تو سنيه که همه کاراشو خودش ميخواد بکنه و مدام درگيرشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تمرکزت روی خودت نیست هر روز برقص برای خودت 

تمرکزم روي همه چي هست جز خودم..نميتونم چشم از بچه هام بردارم..دارن نقاشي ميکنن يهو دخترم با مداد تو دستش پا ميشه ميدوووه..قلبم کنده ميشه تا مداد و بگيرم..اصلا ارامش ندارم 

عزیزم به نکات مثبت فکر کن الان تازه از آب و گل تا حدودی درامدن افسره بشی در هفته یبار برو بیرون گردش اگه همسرت کمک نمیکنه در هفته یبار یا دوبار نیروی کار خانم بگیر کارهاتو  انجام بده .اینا همش بخاطر جمع شدن کارها رو همه . بشین بنویس کاراتو بعد از خونه بزن بیرون تو هفته .دارو چیه بابا

چکار کنم با اين اوصاف..ميترسمم دکتر برم ..بدنم عادت به دارو کنه و مجبور بشم تا اخر عمرم قرص بخورم&nb ...

نه اگه دکتر درست درمون بری داروی درست بده نیاز یست همیشه بخوری،تا خوب بشی میخوری اگرم درمان نشی روز به روز بدتر میشی .حتی میتونی روانشناس بری با صحبت و مشاوره درمان بشی

ای بابا از لحظه های کوچولوییشون لذت ببر میدونی ممکنه چند نفر ارزوی دیدن شیطنت بچه داشته باشن؟  ...

مشکلي با شيطونيشون ندارم اصلا با بچه ها مشکل ندارم با خودم مشکل دارم..

منم از بس شوهر م میگه اینجور شدم مدام میگه ازش بگیر لزش ببگیر نزار بره اونور نزار برداره 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
تمرکزم روي همه چي هست جز خودم..نميتونم چشم از بچه هام بردارم..دارن نقاشي ميکنن يهو دخترم با مداد تو ...

اتفاقی برای چشم کسی افتاده ؟ برو روان درمانی . روانپزشک نه چون دارو میده روانشناس