2777
2789
عنوان

احساس ميکنم ديگه نه مغزم ميکشه نه جسمم 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
چون تمرکزت روی خودت نیست هر روز برقص برای خودت 

چی میگی واقعا شما😑😑😑

میترسه چنگال ناگهانی بر ه تو چشم بچه،بعد میگی برقص؟؟؟؟

کسی که بچه میاره تمرکزش باید به بچه ها باشه چون مسئوله

ولی استارتر جان، مدام این ایه رو برای خودت بخون" فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین"

منم شرایط شمارو دارم

ببین همه ی جوانب رو بسنج و احتیاط لازم رو داشته باش،دیگه بقیه ش رو بسپار به خدا

خدا بهترین محافظ همه مونه. خدا بیشتر از همه مواظبمونه

بسپر به خودش

من این ایه رو میخونم اون حالت وسپاس ازم برداشته میشه

ولی واقعا بچه داری سخته

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نکات مثبت فکر کن الان تازه از آب و گل تا حدودی درامدن افسره بشی در هفته یبار برو بیرون گردش ...

همسرم خيلي کمکم ميکنه خيلييي..اگه نبود که خودم هيچي..

مشکل اينجاستکه اونم مشکل منو داره..در حقيقت من خودم خيلي صبور و اروم بودم..همسرم فوبياي بيماري داشتن و ترس از مريض شدن بچه ها کلا رو بچه ها خيلي حساسه و وسواس داره..منم بخاطر رفتاراي همسرم تو اين چند سال کم کم اون حالتهاي استرس و ترس و نگراني رو پدا کردم 

همسرم خيلي کمکم ميکنه خيلييي..اگه نبود که خودم هيچي.. مشکل اينجاستکه اونم مشکل منو داره..در حقيقت م ...

پس جفتتون نیاز به روانشناس دارین اگر نمیخوای بری حداقل در این زمینه مطالعه کن نگرانی تا یک حدی بجاست اما نه تا این حد. حتما ورزش و رقص در منزل داشته باش چون میگی غریب هستی و ترس داری فکر نکنم باشگاه رفتن رو بتونی تو برنامه داشته باشی. اما حرکات بدن حتما کاهش میده این حالتها رو 

چندباري بچه هام مريض شدن و تنهايي فشار زيادي رو تحمل کردم ..پسرم يک هفته تب شديد داشت و بستري بود بعدم هر چندماه يکبار تب ميکرد و گفتن  الرژي داره ..نميدونم شايد اين اتفاقات باعث شدن اينقد نگران بشم