2777
2789
عنوان

بوده کسی که گفته باشن رشد جنین متوقف شده ولی بعد قلبش بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16079 بازدید | 83 پست

شما ک ی کوچولو داری نهایتا دوباره بلافاصله باردار میشی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
توکلت به خدا باشه عزیزم هرچی که خودش میخواد همون میشه  خودتو واسه همه چیز آماده کن قوی باش&nbs ...

تلاشم رو میکنم ولی یه جورایی دلبسته اش شدم

تحمل دیدن لحظه سقط برام ممکن نیست

ببخشید هر بار میرم دستشویی، قلبم هزار تا میزنه؛ چشمام رو می بندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاشم رو میکنم ولی یه جورایی دلبسته اش شدم تحمل دیدن لحظه سقط برام ممکن نیست ببخشید هر بار میرم دس ...

میفهممت عزیزم منم این روزارو گذروندم 

انشاالله هرچی خیره همون پیش بیاد برات عزیزم

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
خوشبحالش مال من ک خود ب خود ب خونریزی افتادم و سقط کرد

عیب نداره خانومی حتما صلاح نبوده ایشالا بعدی بسلامتی میاد تو دلت.این دوست من دومی هس اولی بدون ضربان قلب سقط شد اینو همش میترسید عین اون بشه ولی خداروشکر ضربان داشت

فقط امیدم به خداست که ای کاش خطای پزشکی باشه میدونم که حکمت خدا بالاتر از همه چی هست ولی خوب د ...

عزززییزززم😘 الهی حکمتش با خواسته ی دلت یکی باشه🙏

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
عزیزم برای شما چطور پیش اومد؟ البته اگر دوست نداری نگو میدونم چقدر تلخه

نه دیگه پوستم کلفت شده! دومیشم سقط شد! میگم عزیزم! 

من هشت هفته رفتم گفتن تو شش هفته مونده رشد نداره! منم گفتم من صبر میکنم! دو روز بعد خونریزی افتادم و دیگه دکتر دستور ختم بارداری رو داد

تلاشم رو میکنم ولی یه جورایی دلبسته اش شدم تحمل دیدن لحظه سقط برام ممکن نیست ببخشید هر بار میرم دس ...

عزیزم چقد دلم گرفت اینجوری نوشتی.امیدت بخدا باشه بگو اگر به صلاحمه برام نگهش دار.بایه دکتردیگه مشورت کن

من خودم اینجوری شدم  با ivfباردار شدم هفته نه گفتن جنین از شش هفته رشد نکرده... الان سه روزه س ...

عزیز دلم خیلی می فهممت؛ میدونم چی کشیدی و چی می کشی؛ انشالله به زودی این روزها بگذره؛ عمر سختی کوتاهه؛ از صمیم قلبم برای حال خوبت دعا میکنم