2777
2789
عنوان

بوده کسی که گفته باشن رشد جنین متوقف شده ولی بعد قلبش بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16079 بازدید | 83 پست
رشد کرده خیلی کم در حد ۱ میلیمتر

چون من خودم ی بارداریه پوچ داشتم میگم ک ۲۰درصد امکان تشکیل و ادامه بارداریه ،۸۰ درصد نه !خودتو اماده کن ک ضدحال نخوری انشالله همون ک خیره پیش میاد برات 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بعد از عدم رشد دو هفته ای، رشد کنه؟ ممکنه اشتباه از سونوی شکمی باشه؟

من هم حامله بودنی که دکتر بهم گف باید سقط کنین رشد نکرده 

یه خانومی بود میگف به دختر منم اینجوری گفتن ولی من نزاشتم سقط کنه دو هفته بعدش رف گفتن قلبش مثل ساعت میزنه الان 3سالشه پسرش 

ایشالا که مال شمام  قلبش تشکیل میشه عزیزم

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
اینم بگم که بین دو تا سونو که یکیش ۶ هفته بودم تقریبا و یکیش ۸ هفته، از روی سونوی شکمی فرقی در قطر س ...

منم مثل شما رشدش متوقف شده بود و مهلت دادن ولی قلبش نزد.حالت چطوره منظورم حالت تهوع و اینها داری؟

من هم حامله بودنی که دکتر بهم گف باید سقط کنین رشد نکرده  یه خانومی بود میگف به دختر منم اینجو ...

یه چیزی توی دلم میگه رشد خواهد کرد

از طرفی هم میگم شاید غلط فکر میکنم و یه تفکر احساسیه

چه روزای سختیه این روزها

منم مثل شما رشدش متوقف شده بود و مهلت دادن ولی قلبش نزد.حالت چطوره منظورم حالت تهوع و اینها داری؟

عزیزم چه سخت

درکت میکنم

من تا دیروز حالت تهوع داشتم

امروزم تا حدودی

بتام هم خوبه

احساس خستگی و اینا هم دارم مثل سابق ولی نمیدونم تلقینه یا واقعا هست

میشه بگی تجربه ات از بارداری پوچ چی بود؟

من ساک رشد میکرد کیسه زرده تشکیل نمیشداز یه جایی ب بعد دیگ ساک رشد نکرد همونجوری بود بعد کج و کوله شد و بعدم سقط کردم انشالله ک هیچکس تجربه نکنه انشالله که برا شما خیر باشه تشکیل شه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
یه چیزی توی دلم میگه رشد خواهد کرد از طرفی هم میگم شاید غلط فکر میکنم و یه تفکر احساسیه چه روزای س ...

نترس ان شاءالله  چیزی نیست توکلت به خدا باشه،بمنم گفتن پوچه و ....اما سونو واژینال دادم معلوم شدو قلبشم زد فقط استراحکن،بعد خونریزیت زیاد یا کم رنگشم مهمه

خدایا بچهامو به خودت سپردم
یه چیزی توی دلم میگه رشد خواهد کرد از طرفی هم میگم شاید غلط فکر میکنم و یه تفکر احساسیه چه روزای س ...

توکلت به خدا باشه عزیزم هرچی که خودش میخواد همون میشه 

خودتو واسه همه چیز آماده کن قوی باش 

خدایی نکرده نشدم نشد اشالا حاملگی بعدی....

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
نترس ان شاءالله  چیزی نیست توکلت به خدا باشه،بمنم گفتن پوچه و ....اما سونو واژینال دادم معلوم ش ...

عزیزم میشه دقیقا بگی چه هفته هایی و با کدوم سونو

من الان هفته هشتم و خونریزی ام شبیه پریود با شدت کمتر