2777
2789
اون خب مربوط ب بدن خودته چ ربطی ب جنین داره؟ ن اون سالمه چهارهفته دیگه میری غربال میبینیش 

اره بهم گفتن چهار هفته دیگه برم انشالله سالم باشه با این استرسی که گرفتم همش میگم رو مغزش اثر بد نذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دختر هفته هشت اصن بچه رو حس نمیکنی ک چجوری میگی حرکاتش کم شده نترس هیچیش نشده اگه میشد خدای نک ...

میگم من طرف چپ رحمم هم شاید روزی یک بار در حد یک دقیقه نبض منظم و محکم میزنه و تموم میشه این همون پمپاژ خون به جفت هست دیگه وگرنه جنین جونش کجا بود نه؟

اره بهم گفتن چهار هفته دیگه برم انشالله سالم باشه با این استرسی که گرفتم همش میگم رو مغزش اثر بد نذا ...

استرس سمه برای بچه اصلا استرس نگیر

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
میگم من طرف چپ رحمم هم شاید روزی یک بار در حد یک دقیقه نبض منظم و محکم میزنه و تموم میشه این همون پم ...

نمیدونم اون ب جفت ربطی داره یا نه ولی کلا خون ادم تو بارداری با شدت بیشتری پمپاژ میشه من تو غربالگری اول دیدمش حسش نمیکردم ولی از هفته های ۱۴-۱۵ حسش میکنی دیگه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
میگم من طرف چپ رحمم هم شاید روزی یک بار در حد یک دقیقه نبض منظم و محکم میزنه و تموم میشه این همون پم ...

فکر کنم تو هفته یازده دوازده میاد تو رحم الان تو لگنه من درد سدید شکمی دارم انگار می خوام مریود بشم شیاف پروژسترون میزنم ولی لکه بینی ندارم همه هی میگن چرا سیاف میزنی برا جنین ضرر داره نمیدونم چکار کنم نزنم نمیتونم کار کنم از درد حتی راه برم شما نمیدونی ضرر داره شیاف پروژسترون یا اینکه نه؟

فکر کنم تو هفته یازده دوازده میاد تو رحم الان تو لگنه من درد سدید شکمی دارم انگار می خوام مریود بشم ...

مگه دکترت نداده شیاف؟ شیاف هم برای درده هم لکه بینی 

چرا داده ولی بقیه هی میگن ضرر داره....لکه بینی ندارم ولی درد دارم

من نه درد دارم نه لکه بینی چون سقط داشتم قبلا دکتر روزی دوتا بهم داده برای جنین هم ضرر نداره