2777
2789

ببین کیسه اب جوریه ک مدام میاد حتی وقتی پاهاتو فشار میدی بهم، ولی ترشح یباره خارج میشه 

بعد کیسه اب گرم و روان رنگ روشنه مث ادرار ولی بوی شیرینی داره پاره شه تا رون پا خیس میشه 

نترس اینایی ک تو میگی ترشحه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دل😘😍

خواهش میکنم ❤️

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
منم هفته هشتم ترشحات زرد رنگ بی بو دارم بد بچه ها نگران شدم تازه متوجه شدم؟

اگه اون علایمی ک نوشتم نداری ترشحه 

اگه اون علایمی ک نوشتم نداری ترشحه 

نه تا پاهام خیس نشد.... اخه چند روز پیش استرس ناراحتی سدید گرفتم میدیدم ضربان شکمم تند تند بالا پایین میشه ممکنه خدا نکرده چیزیش سده باشه؟؟؟؟اخه ضربان سکمم کم سده قبلا تند تند شده بود 

نه تا پاهام خیس نشد.... اخه چند روز پیش استرس ناراحتی سدید گرفتم میدیدم ضربان شکمم تند تند بالا پایی ...

چند وقتته

قلبش تشکیل شده رفتم سونو تو هفته 6 تسکیل سد

اخه دختر هفته هشت اصن بچه رو حس نمیکنی ک

چجوری میگی حرکاتش کم شده

نترس هیچیش نشده اگه میشد خدای نکرده همون موقع علایم نشون میداد تو بدنت ن الان

اخه دختر هفته هشت اصن بچه رو حس نمیکنی ک چجوری میگی حرکاتش کم شده نترس هیچیش نشده اگه میشد خدای نک ...

چه علائمی مثل خونریزی اینا؟؟؟نه حرکت که نمیکنه ولی از وقتی باردار شدم ضربان شکمیم تند تند شده بود بنظرم بخاطر پمپاز خون ولی اونبار که ناراحت شدم تند تند میزد ضربان سکمم الان میبینم بعد اون روز خیلی اردم کم شده نمیدونم طبیعیه یانه چون شکم اولمه حساسم هستم

چه علائمی مثل خونریزی اینا؟؟؟نه حرکت که نمیکنه ولی از وقتی باردار شدم ضربان شکمیم تند تند شده بود بن ...

ناراحت که شوم تندتر از قبل میزد باچشم خودم میدیدم سکمم رو چجور بالا پایین میشد

ناراحت که شوم تندتر از قبل میزد باچشم خودم میدیدم سکمم رو چجور بالا پایین میشد

اون خب مربوط ب بدن خودته چ ربطی ب جنین داره؟ ن اون سالمه چهارهفته دیگه میری غربال میبینیش