2777
2789

آدم افسرده  پژمره ست 

آدم با نشاط  شادابی  از در و دیوار  وجودش میریزه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهرت عوض نمیشه بی روح تر میشی چشما بی خالتو نیمه باز بعد اینمه خودتو زشت میبینی وگرن همونه قیافت اما تو دیگ خودتو زشت میبینی

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
دو ساله افسردگی شدید دارم فردا میخوام برم روانپزشک آره صورت پژمرده میشه

منم فردا دارم میرم

صورتم خیلی عوض شده قبلا خیلی خوب بودم الان عکس هام نگاه میکنم قابل مقایسه نیست 

منم فردا دارم میرم صورتم خیلی عوض شده قبلا خیلی خوب بودم الان عکس هام نگاه میکنم قابل مقایسه نیست&n ...

چند وقته افسردگی داری؟

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستید و دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم

اخه قبلا خیلی خوب بودم الان ...

صورتم انگار ورم داشته باش ... خیلی کدر هم شده هرچی مراقبت پوستی میکنم فایده نداره ...

زیرچشمم پر از چروک شده درصورتی ک سنی ندارم اینها تا قبل از افسردگیم نبود...

چند وقته افسردگی داری؟

3 سال یک بار دکتر رفتم 7 ماه تحت درمان بودم تغیری نکردم ... دکتر عوض کردم اون بدتر بود ی هفته دوام نیوردم شنبه میخوام دکتر جدید برم به امید خدا !

شما افسردگی داری فراموشی هم داری؟

اخه قبلا خیلی خوب بودم الان ... صورتم انگار ورم داشته باش ... خیلی کدر هم شده هرچی مراقبت پوستی میک ...

صورت منم کدر شده ولی حوصلشو ندارم چند وقته بزور مرطوب کننده میزنم حتی مرطوب کننده هم نمیزدم

3 سال یک بار دکتر رفتم 7 ماه تحت درمان بودم تغیری نکردم ... دکتر عوض کردم اون بدتر بود ی هفته دوام ن ...

آره چون فکرم همش مشغوله فراموش میکنم خیلی چیزارو