2777
2789

بعضی وقتا معلومه بعضی وقتا هم نه ممکنه اون ادمی که همیشه خندون میبینیش هم افسرده باشه 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهرت عوض نمیشه بی روح تر میشی چشما بی خالتو نیمه باز بعد اینمه خودتو زشت میبینی وگرن همونه قیافت اما ...

نمیدونم من صورتم نسبت ب قبل ی جوری شده یعنی انگار ورم داره ... خیلی ناراحتم از این موضوع. اره کلا من هیچ چیز ب چشمم نمیاد.. هیچ زیبایی چ برس خودم

صورت منم کدر شده ولی حوصلشو ندارم چند وقته بزور مرطوب کننده میزنم حتی مرطوب کننده هم نمیزدم

عکسای قبلیم رو نگاه میکنم غضه میخورم بیشتر.

ب نظرت سن بره بالا قیافه عوض میش؟

عکسای قبلیم رو نگاه میکنم غضه میخورم بیشتر. ب نظرت سن بره بالا قیافه عوض میش؟

ول کن به این چیزا فکر نکن تو برو دکتر حالت که خوب شد پوستت هم شاداب میشه من که بیخیال پوستمم فقط از این وضعم خیلی دارم عذاب میکشم خستم شد

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستید و دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم
ول کن به این چیزا فکر نکن تو برو دکتر حالت که خوب شد پوستت هم شاداب میشه من که بیخیال پوستمم فقط از ...

منم همینطور... خیلی بده افسردگی انگار انداختنم توی ی چاه تاریک ... همش گریه پرخاشگری بی حوصلگی نفرت و حالت تهوع .

منم همینطور... خیلی بده افسردگی انگار انداختنم توی ی چاه تاریک ... همش گریه پرخاشگری بی حوصلگی نفرت ...

شبا هم خوابت راحت نیست؟ 

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستید و دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم
شبا هم خوابت راحت نیست؟ 

منم افسردگی داشتم و همچنان با وجود کلی دکتر رفتن و باشگاه و ...همچنان دارم.بیشتر از همه هم روی خوابم تاثیر گذاشته.دیگه یه خواب عمیق و درست حسابی آرزو شده برام