2777
2789
عنوان

دبیری شیمی فرهنگیان قبول شدم

151 بازدید | 14 پست

کسی نمیدونه کتاباش چی هستن ؟ از کجا اصلا کتاب بگیرم ؟ بعد کیفم ی ذره مقاومت کمتری داشته باشه ، کتاب خیلی زیادن که پارش بکنن؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی 😍 ، ببخشید شما تو دانشگاه واسه ترم اول چ دریایی داشتین ؟ از کجا کتاباتونو گرفتین

برای یاد گیری بهتر از کتابای دانش آموزا استفاده نمیکردم چون واقعا مطالب پیشنهادی نداره خودم تو ترم اول یازدهم و دوازدهم تدریس میکردم از کتاباکتاب شیمی معدنی وکتاب شیمی آلی ولهارد و کتاب شیمی آلی و عمومی استفاده میکردم ک واقعا راضیم ازشون همشو از کتابخونه شهرمون تهیه کردم ولی اگه خواستی از کتاب های مدرسه استفاده کنی میتونی از طریق سهمیه بخری

عزیزم بری دانگشاه هر استاد خودش کتابشو معرفی میکنه از پیش تعیین شده که نیست

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫