2777
2789
عنوان

درامد در منزل

486 بازدید | 32 پست

دوستان بجز اپ آسرو ،برنامه ای میشناسید که اینترنتی بتونید درامد کسب کنید؟ مثلا با دیدن تبلیغ و بدون هزینه و درد سر..

اخه اسرو کمه تبلیغاش. ۴ روزه همون ۶۰۰۰تومنه پولم.

دستم هم برای تایپ سریعه با موبایل.اگه تایپ غیر حضوری ای یا درامد اینترنتی ای دارید که مطمئن و بدون هزینه هست بگید لطفا. ممنون میشم

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی پیدا کردی به متم بگو

فقط یه آسرو دارم که با دیدن تبلیغ پول میگیری، به ۲۰ هزار که رسید واریز میشه.اما تبلیغاش دیر به دیر اپدیت میشه

اپ اسرو چیه بگو ما هم در امد کسب کنیم

فقط قسمت کادر پایین کد معرف 

IR0009076 بزن. بهت امتیاز میده. چون من تبلیغ زیاد دیدم، امتیاز تو هم بالا میره. هرچی معرفت و زیر مجموعت فعال تر باشه، به امتیازای زیر شاخه ها هم اضافه میشه. 

فقط قسمت کادر پایین کد معرف  IR0009076 بزن. بهت امتیاز میده. چون من تبلیغ زیاد دیدم، امتیاز تو ...

بعد چجور درامد کسب میشه

پول میریزن تو حسابمون😁

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
بعد چجور درامد کسب میشه پول میریزن تو حسابمون😁

خخ

باید نصب کنی، کد معرف IR0009076 بزنی.

بعد وارد که شدی بری قسمت درامد. چندتا تبلیغه عکسه، حدودا ۲۰ ثانیست، وایسی نگاه کنی تا تموم شه

خخ  باید نصب کنی، کد معرف IR0009076 بزنی. بعد وارد که شدی بری قسمت درامد. چندتا تبلیغه عکسه، ...

خب نگاه کنم چی میشه

کامل و دیگه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
تو تنظیماتش، شماره کارتتو میدی، به ۲۰ هزار برسه میزنی تسفیه، واست واریز میشه

چقد واریز میشه

والا میترسم الکی باشه پول تو کارتمم بردارن🤣

فقط روزانه باید حدود ۲۵ تا تبلیغ ببینی. محدودیت داره. ۲۵تا تبلیغ دو هزارتومن میشه.اگه هر روز انقد تبلیغ باشه، حدودا ماهی ۵۰ تومن درامد داری

چقد واریز میشه والا میترسم الکی باشه پول تو کارتمم بردارن🤣

نبابا😂 با شماره کارت که نمیتونن پول بردارن.

چندتا از کاربرای نی نی سایت بهم معرفی کردن اونا عضون. نترس بابا منم دارم خخ

فقط روزانه باید حدود ۲۵ تا تبلیغ ببینی. محدودیت داره. ۲۵تا تبلیغ دو هزارتومن میشه.اگه هر روز انقد تب ...

عززززیم ۵۰ تومن هم شد پول اخه ول کن بابا

دوبرابر پولش باید نت بخرم فقط