2777
2789
عنوان

درامد در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 32 پست
عززززیم ۵۰ تومن هم شد پول اخه ول کن بابا دوبرابر پولش باید نت بخرم فقط

منکه اول گفتم زیاد نیست. ن بابا چندتا دونه عکس که حجمی نمیگیرههه. بابا تو خونه نشستی کار خاصی نمیکنی که. بده مگه ؟

شاید کلا ده دیقه وقت بگیره تو روز.

عکس که حجمی نمیگیره. نهایت همش باهم بشه ۱۰ مگابایت. زیاد زیادشو گفتم. 

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
منکه اول گفتم زیاد نیست. ن بابا چندتا دونه عکس که حجمی نمیگیرههه. بابا تو خونه نشستی کار خاصی نمیکنی ...

حالا اگه برنامه پیدا کردی روزی ۵۰ تومن بود بگو عضو بشم😁😁

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه سایتای چرت میریم، این بدون هزینست. فقط کافیه تبلیغاتشون دیده بشه. تازه عکساش باز شدست فقط باید چند ثانیه نگاه کنی تا امتیاز بگیری

اگه سراغ داشتم اینجا تاپیک نمیزدم که😂😂 رووزی ۵۰ تومن؟؟؟😕😂

اررره دیگه

انقد دلم میخواد از خودم درامد داشته باشم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
اررره دیگه انقد دلم میخواد از خودم درامد داشته باشم

من دارم اما کار نیمه وقته.زحمتش پیشتر از درامدشه😏 دوس داشتم یجا دیگه هم یه درامد کوچولو میداشتم.

من تدریس میکنم ولی اونقدری نمیدن

من دارم اما کار نیمه وقته.زحمتش پیشتر از درامدشه😏 دوس داشتم یجا دیگه هم یه درامد کوچولو میداشتم. م ...

از طریق لینک زیر عضو شوید و با کلیک تبلیغات کسب درآمد کنین.
  https://sadrabux.com/?ref=sanaz

از طریق لینک زیر عضو شوید و با کلیک تبلیغات کسب درآمد کنین.   https://sadrabux.com/?ref=sanaz

این لینکو بزنین و عضو شو هر روز تبلیغ جدید میذاره برا کلیک ک ماهانه درامدش ۵۰ تومنه و روزی ۲۱ تبلیغ میبینی روش کار باهاشم بصورت زیره... خیلی خوبه برا اوقات بیکاری 

این لینک رو ک زدین و قسمت بالا سه تا خط هس اونو بزنین بد عضویت رو بزنین و ثبتنام کنین بد از ورود دوباره همون قسمت ورودو بزنین دوباره قسمت سه تا خط کسب درآمدو باز کنین و تو قسمت مشاهده تبلیغات وارد بشین ی خط قرمز رنگ هس ک نوشته رو این کلیک کنین ی صفحه جدید میاد تو قسمت بالا نوشته لطفا منتظر بمانید باید منتظر بمونید قسمت سبز رنگ پر بشه بد ۶ تا عکس کارتونی میده تو همون قسنت رو اونی ک برعکسه بزنین ثبت بشه فقط قسمت بالا خیلی کوچیکه دقت کنین. دوباره برمیگردین صفحه قبل رو تبلیعات ک داده میزنین و بهمون روش انجام بدین.

هر روز حدود ۲۰ تا میده ک ۱۵۰۰ تومن پولشه. دوباره روز بد هم بهمون صورت اول قرمز و بد تبلیعارو میزنین فقط دقت کنین ک برا هروز برا همون روزه و اگ نزنین دیگ روز بد همونا نمیان. روزی ۱۰ دیقه وقتتونو نمیگیره ماهیم ۵۰ تومن درامدشه  برا کار خونه خوبه.

این لینک رو ک زدین و قسمت بالا سه تا خط هس اونو بزنین بد عضویت رو بزنین و ثبتنام کنین بد از ورود دوب ...

این لینکشه روش کلیک کن صفش برا ثبتنام باز میشه برا اوقات بیکاریم خوبه.موفق باشین..

https://sadrabux.com/?ref=sanaz

بچه ها یکاری هس ک رایگانه فقط ب اینترنت نیاز داره وبا فقط یکی دوماه فعالیت ب درامد خیلی خوبی میرسین، در صورت تمایل ب ای شماره تو واتساپ پی ام بدین تا کارو توضیح بدم.

09145331811