جولیا۷۸ مدیر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 عنوان لطفا صادقانه جواب بدید | مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 143 پست خانما قبل از نوشتن پاسخ لطفا کمی فکر کنید.ایا اینجا کسی هست که از دوران کودکیش ( فقط سن بین ۰ تا ۱۰ سال ) کاملا راضی بوده باشه؟ در تمام ابعاد منظورمه هم مالی هم عاطفی هم خانوادگی و غیره بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد 1398/03/30 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماری؛کوری عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 602 شوهرش خیلی خیلی پسر پاک و خوبیه ولی خواهرم اخلاقش بده اونم گاهی صبرش سر میاد به من گله میکنه .آدم نم ... خوشبخت باشی عزیزم
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 قربون دختر گلم عزیز دلم مثل اینکه زرنگ ترین شاگرد دبیرستان بودم همکلاس فریبا متخصص هنرپیشه بو ... وای چه قدر قابل تحسین و چه فعال ماشالا به شما خدا قوت و اقتدار بیشتری بهتون عطا کنهسایتون بالا سر بچه ها باشه بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 اون هفته با شوهرش بد حرف زد جلوی ما. همه ناراحت شدیم. بعد که رفتن مامانم گریه کرد گفت هر شب تنم میلر ... ابجی منم طلاق دومشه همین روزا بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 با همسرم اره.😍 ولی با مامانم اصلا رابطه ندارم منو خونه اش راه نمیده. با خانواده همسرم هم خوبم. ... کاملا درکت میکنم بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16972 وای چه قدر قابل تحسین و چه فعال ماشالا به شما خدا قوت و اقتدار بیشتری بهتون عطا کنه سایتون ب ... خیلی خیلی عزیز دلی دختر گلم لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8850 ابجی منم طلاق دومشه همین روزا 😮😮اینم زندگی دومشه واسه همین گوشت تن همه رو آب میکنه خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 اسی شما خودت خوبی الان? بچه داری? من مادر سه تا دخترم که ازم راضینشوهرمم خیلی راضیه الان با خانوادم که اینجان خوبم اما رابطم با پدر مادر ۰ بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
monoko عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 284 وای من همیشه فک میکردم بدترین بالای دنیا رو دارم البته از مامانم هم زیاد راضی نیستم ونبودم همیشه ناله وزاری بدبختی شو برا من داره خوبیاش برا داداشم
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 😮😮 اینم زندگی دومشه واسه همین گوشت تن همه رو آب میکنه هنوزم نفهمیده که ایراد از خودشههنوزم حق به جانبه بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
ماری؛کوری عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 602 😮😮 اینم زندگی دومشه واسه همین گوشت تن همه رو آب میکنه بیچاره شوهرش
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8850 بیچاره شوهرش اره طفلک .فوق العاده پسر آروم و پاکیه خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 اینجا اومدم دیدم خیلیا راضی نیستن از خانواده شون بلهمن یادمه ارزوم این بود پدرم بمیرهاما ماشالا هنوز زندسروزشماری میکردم براشخیلی دردناکه بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
monoko عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 284 اینقد عصبی و بداخلاقی بخاطر دوران بچگی م چون همیشه دعوا میشدم وکتک میخوردم الآنم با بچه هام همش دعوا میکنم خودم اصلا هم دست خودم نیست باز خودم خیلی ناراحت میشم چکار کنم بنظرتون ؟
نرگسس عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 13856 من مادر سه تا دخترم که ازم راضین شوهرمم خیلی راضیه الان با خانوادم که اینجان خوبم اما رابطم ... خدا رو شکر.من بچه ندارم.میخواستم اقدام کنم.امضات رو خوندم.والا دودلم ولی دلم میخاد ولی میترسم گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟