2777
2789
عنوان

لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 143 پست
قربون دختر گلم عزیز دلم  مثل اینکه زرنگ ترین شاگرد دبیرستان بودم همکلاس فریبا متخصص هنرپیشه بو ...

وای چه قدر قابل تحسین و چه فعال ماشالا به شما 

خدا قوت و اقتدار بیشتری بهتون عطا کنه

سایتون بالا سر بچه ها باشه 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون هفته با شوهرش بد حرف زد جلوی ما. همه ناراحت شدیم. بعد که رفتن مامانم گریه کرد گفت هر شب تنم میلر ...

ابجی منم طلاق دومشه همین روزا

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
با همسرم اره.😍 ولی با مامانم اصلا رابطه ندارم منو خونه اش راه نمیده. با خانواده همسرم هم خوبم. ...

کاملا درکت میکنم 

وای چه قدر قابل تحسین و چه فعال ماشالا به شما  خدا قوت و اقتدار بیشتری بهتون عطا کنه سایتون ب ...

خیلی خیلی عزیز دلی دختر گلم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اسی شما خودت خوبی الان? بچه داری?

من مادر سه تا دخترم که ازم راضین

شوهرمم خیلی راضیه 

الان با خانوادم که اینجان خوبم اما رابطم با پدر مادر ۰ 

😮😮 اینم زندگی دومشه واسه همین گوشت تن همه رو آب میکنه

هنوزم نفهمیده که ایراد از خودشه

هنوزم حق به جانبه

اینجا اومدم دیدم خیلیا راضی نیستن از خانواده شون 

بله

من یادمه ارزوم این بود پدرم بمیره

اما ماشالا هنوز زندس

روزشماری میکردم براش

خیلی دردناکه

اینقد عصبی و بداخلاقی بخاطر دوران بچگی م چون همیشه دعوا میشدم وکتک می‌خوردم الآنم با بچه هام همش دعوا میکنم خودم اصلا هم دست خودم نیست باز خودم خیلی ناراحت میشم چکار کنم بنظرتون ؟

من مادر سه تا دخترم که ازم راضین شوهرمم خیلی راضیه  الان با خانوادم که اینجان خوبم اما رابطم ...

خدا رو شکر.

من بچه ندارم.

میخواستم اقدام کنم.

امضات رو خوندم.

والا دودلم 

ولی دلم میخاد ولی میترسم 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟