2777
2789
عنوان

لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 143 پست
حرفاتون درست و دقیق و ارامش دهندست خیلی اثرگذاره از صمیم قلبم برات ارزوی سعادت دارم

ممنونم عزیزم🌸

خیلی لطف داری🌸🌸

انشاالله همیشه شاداب و سرحال و خوشبخت باشی.

هر روز بیشتر از روز قبل🌹

بهترینها رو برات آرزو میکنم.

قدر خودتو بدون 

تو لایق بهترینهایی. پس با فکر کردن به گذشته خودت رو آزار نده.

مطمعن باش الان میتونی با اراده اثرات تمام اون آسیب های عاطفی که در کودکی دیدی رو از بین ببری.🌸

خوشبخت و موفق باشی عزیزم🌹

ممنونم عزیزم🌸 خیلی لطف داری🌸🌸 انشاالله همیشه شاداب و سرحال و خوشبخت باشی. هر روز بیشتر از روز ...

❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰ممنونم ازت 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ممکنه بگید چه چیزی ازارتون داده بیشتر

بچه بودم همش مورد مقایسه بودم یادمه روی دیوار اتاق با میخ نوشتم اسم من سحر است. دختر همسایه ای ک دایم میزدنش توی سرم. 

مادرم هم به جا درکم همش مسخره ام میکرد. رفاه پالی هم نداشنیم چندان. کلا بچه زیاد بودیم و یک دست حقوق.

آه اصلا خوشم نمیاد.

همش دعوا مامانم بعد هر مهمانی حداقل دو سه روز حرف میزد و ایراد میگرف

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
شوهرش خیلی خیلی پسر پاک و خوبیه ولی خواهرم اخلاقش بده اونم گاهی صبرش سر میاد به من گله میکنه .آدم نم ...

عین ابجی منه خواهرت

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

اره تقریبا اخه ادم کم توقعی بودم خیلیم خرخون بودم بابت این معلما همیشهتعریفمو میکردن منم جایزه معدل مثلا یک دفتر نقاشی میخواستم😑😑

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
بچه بودم همش مورد مقایسه بودم یادمه روی دیوار اتاق با میخ نوشتم اسم من سحر است. دختر همسایه ای ک دای ...

الانم 31 سالمه.

از مادرم متنفرم اونم از من.

بابام فوت شده

بچه بودم همش مورد مقایسه بودم یادمه روی دیوار اتاق با میخ نوشتم اسم من سحر است. دختر همسایه ای ک دای ...

ناراحت کنندست عزیز دلم

الان اوضاعت خوبه؟

الانم 31 سالمه. از مادرم متنفرم اونم از من. بابام فوت شده

خدا بیامرزتشون

وای چهقد عالی  بلدین بیاین نی نی سایت؟ افرین بشماااااااا بوس بوس از لپتون

قربون دختر گلم عزیز دلم 

مثل اینکه زرنگ ترین شاگرد دبیرستان بودم همکلاس فریبا متخصص هنرپیشه بودم والان هم دارم برای دانشگاه رشته روانشناسی میخونم که انشالله سالی دیگه شرکت کنم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ناراحت کنندست عزیز دلم الان اوضاعت خوبه؟

با همسرم اره.😍

ولی با مامانم اصلا رابطه ندارم منو خونه اش راه نمیده.

با خانواده همسرم هم خوبم.

ولی خب دل آدم میگیره 

عین ابجی منه خواهرت

اون هفته با شوهرش بد حرف زد جلوی ما. همه ناراحت شدیم. بعد که رفتن مامانم گریه کرد گفت هر شب تنم میلرزه که فرداست این پسره صبرش سر بیاد ولش کنه بره 😭😭

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن