2777
2789
عنوان

لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم  چطور مگه؟

حرفاتون درست و دقیق و ارامش دهندست

خیلی اثرگذاره

از صمیم قلبم برات ارزوی سعادت دارم

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
بخام صادق باشم بهترین سالهای کودکیم تاقبل از۹سال بود،چون بعدش مامانم رفت

اخی عزیزم متاسفم

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

جز عاطفی از همه نظر بله.از نظر عاطفی هم اوضاع خیلی بد نبود فقط اینکه همیشه احساس میکردم مامانم خواهرمو بیششتر از من دوس داره.همیشه این حسو داشتم.برام کم نمیذاره ولی اون خواهرم یه چیز دیگه س براش

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من اصلا کودکی خوبی نداشتم همیشه پدرومادرم باهم اختلاف داشتن الآنم که ۳۷سالمه همینجوری هستن از بابام متنفرم از اول بودم هنوزم هستم اخلاقاش افتضاح یه دیوانه به تمام معنا 

من اصلا کودکی خوبی نداشتم همیشه پدرومادرم باهم اختلاف داشتن الآنم که ۳۷سالمه همینجوری هستن از بابام ...

متاسفم

هم دردیم

منم ۳۵ سالمه

شکر خدا چه کودکی وچه نوجوانی وچه جوانی وچه میان سالی رو خوب گذروندم فقط مصیبت مرگ عزیزانم تو زندگی ناراحت و مریضم کرد 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شکر خدا چه کودکی وچه نوجوانی وچه جوانی وچه میان سالی رو خوب گذروندم فقط مصیبت مرگ عزیزانم تو زندگی ن ...

خداروشکر مامانبزرگ

مگه چند سال دارید؟

شوهر شما موفق تره یا ازاون؟کنجکاو شدم بفهمم ازدواجش موفق بوده یانه

شوهرش خیلی خیلی پسر پاک و خوبیه ولی خواهرم اخلاقش بده اونم گاهی صبرش سر میاد به من گله میکنه .آدم نمیشه هر چی باهاش حرف میزنیم. این پرخاش و خودرای بودن نهادینه شده تو وجودش

بعد شوهر من اصلا زمین تا آسمون فرق داره با تمام فامیلمون.  اختلاف طبقاتی زیادی داریم .ما فامیل کارمند دولتی هستیم خواهرم و شوهرش هم کارمندن.  ولی شوهر من سرمایه داره.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
56سال عزیزم 

وای چهقد عالی 

بلدین بیاین نی نی سایت؟ افرین بشماااااااا

بوس بوس از لپتون