2777
2789
عنوان

لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 143 پست
نه من پر از عقده ام. چون با خواهرم یک سال و نیم فاصله داشتم. اون بور و سفید و چشم رنگی بود من سبزه و ...

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خوشگل خانوم مهربون🌸🌸

از خدا میخوام اونقدر خوشبخت بشی، اونقدر شاداب بشی و اونقدر تو زندگیت موفقیت های مختلف کسب کنی که همه این خاطرات بد از ذهنت پاک بشه.

مهم نیست بقیه چی میگن ولی تو باید خودتو باور داشته باشی. تو شایسته بهترین هایی.🌸🌸🌸🌸

عزیزم خوشگل خانوم  یکم پستم طولانی شده ولی بخونش حتما حق با شماست. کودکی یکی از مهم تر ...

بله حتما ممنونم از حرفات

خیلی خیلی دارم کار میکنم اما هر باااااار یه چیز تازه میفهمم از خانوادم و باز خنجری فرو میره تو قلبم

نمیدونم کدوم زخمو درست کنم

من خودم مادر سه بچم و بسیار مادر خوبیم طبق گفته بچه ها

و همسرم بسیار ازم راضی

اما رابطه خودم با خانوادم صفر

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 خوشگل خانوم مهربون🌸🌸 از خدا میخوام اونقدر خوشبخت بشی، اونقدر شاداب بشی و اونقدر ت ...

چقدر مهربونی عزیز دلم 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
چقدر مهربونی عزیز دلم 

خودت خیلی مهربونی خوشگل خانوم🌸🌸🌸

مهربون و باصفایی که بچه هات دوست دارن 

قلب پاکی داری عزیزم🌸❤🌸❤🌸❤

سعی کن گذشته و تلخی هاش رو فراموش کنی

به الان فکر کن😊🌸

به همسرت و بچه های نازت فکر کن

تو لایق بهترینهایی. سعی کن با بزرگواری و مناعت طبع خانواده ات رو ببخشی و نذاری قلب مهربونت با کینه پر بشه. گذشته رو فراموش کن. نذار انرژی هات کم بشن

🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸

الان از دستش عاصی شدن ،جرات ندارن بهش حرفی بزنن، گله میکنن به من.میگم دست پخت خودتونه یادتونه هر چی ...

عزیزم به جای اینکه ناراحت بشی، توی دلت ازشون تشکر کن که باعث شدن انگیزه پیدا کنی و مستقل و موفق بشی. 

توی روشون نگو ولی   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
خودت خیلی مهربونی خوشگل خانوم🌸🌸🌸 مهربون و باصفایی که بچه هات دوست دارن  قلب پاکی داری عزیز ...

حتما عزیزم

شما روانشناس هستین؟