بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر سخت و دردناکه برای یه بچه... امیدوارم اونقدر موفق و شاد باشی که همه اون گذشته برات جبران ...
مرسی عزیزم. نتیجه اونهمه توجه ویژه شده یه موجود خودخواه بداخلاق خودرای. همین امروز مامانم گله میکرد میگفت یه ذره احترام نمیذاره بهمون، فقط حرف حرف خودشه.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
من راضی نبودم زیاد کودکی سن خیلی مهمیه برای ساخت شخصیت انسان میخام بدونم چند درصد مردم واقعا در خا ...
عزیزم
خوشگل خانوم
یکم پستم طولانی شده ولی بخونش حتما
حق با شماست. کودکی یکی از مهم ترین دوران زندگی هر فرد محسوب میشه که شکل گیری شخصیت افراد در اون سن شروع میشه. ولی اگه خدایی نکرده به شکل ناخواسته کودکی جالبی نداشتی میتونی حالا که بزرگ شدی و یک پارچه خانوم هستی تلاش کنی تا آسیب های عاطفی که دیدی رو جبران کنی و با تمام تلاش نذاری بچه ات آسیب ببینه. سعی کن گذشته رو فراموش کنی و سعی کن حال حاضر رو دریابی و برای خودت و بچه هات آینده قشنگی بسازی. مامان و بابام زیاد از بچگی خودشون راضی نبودن ولی تصمیم گرفتن گذشته رو فراموش کنن و هرچی که خودشون نداشتن رو برای ما فراهم کنن.
دقیقا داستان من و خواهرمه عزیزم در حال حاظر نتیجش افتضاااااح شده برای اون و برای من کاملا عا ...
الان از دستش عاصی شدن ،جرات ندارن بهش حرفی بزنن، گله میکنن به من.میگم دست پخت خودتونه یادتونه هر چی میگفت در جا براش مهیا میکردین؟ میگه اه تو هم که ول نمیکنی چه کینه ای هستی
در صورتیکه همون عقده ها منو به جایی رساند گفتم باید برای خودم کاره ای بشم تمام اینایی که منو دوست ندارن بیان التماسم کنن . و همینطور هم شد . ولی هنوز بعد اینهمه سال یادم میاد ناراحتم میکنه این موضوع
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن