2777
2789
عنوان

باردارا و اونایی ک شهریور مامان میشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 51 پست

واسه من وقتایی میخوابم اینقده تکون میخوره لگد میزنه نفسمو بند میاره احساس تنگی نفس میکنم ..بچه منم شهریور بدنیا میاد قلبونش بشم من😃😃😍

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ک اشتباه بوده دلم روشنه برات چون نی نیم دعات کرده قداش بشم

ای جان 😍

میگن با زبونی دعا کن که گناه نکرده

آن شاله که سالمه😄

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خوشبحالتون  برای من پونزده ابان اووووف کی میگذره لطفا برامنم دعاکنید  خطر زایمان زودرس دار ...

اینقده سریع میگذره که خودتم متوجه نمیشی...من تا دیروز مشکلم حالت تهوع بود الان فکروخیال زایمان...

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اینقده سریع میگذره که خودتم متوجه نمیشی...من تا دیروز مشکلم حالت تهوع بود الان فکروخیال زایمان...

اخه  استراحتم همش توجامم  اعصابم خرابه وقتی نمیتونم بیرون برم دوس دارم برم برای بچم خرید کنم  میدونم حالا حالاها نمیشه  یه دوساله هم دارم اونم بچم بخاطرمن همش خونس

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
اخه  استراحتم همش توجامم  اعصابم خرابه وقتی نمیتونم بیرون برم دوس دارم برم برای بچم خرید ک ...

غصه نخور عزیزم الان تنها کارهمین استراحته برات دیگه اونیکی بچتم بسپر ب باباش بگو ببرتش بیرون که حوصلش سر نره ولی خودت تا میتونی فقط استراحت کن خطری پیش نیاد خدایی نکرده...من استراحت نیستم دست به هیچی نمیزنم حرص میخورم بخدا ولی میگم بذار بگذره به دنیا که اومد اونموقع همجارو تمیز میکنم فعلا ولش کن

غصه نخور عزیزم الان تنها کارهمین استراحته برات دیگه اونیکی بچتم بسپر ب باباش بگو ببرتش بیرون که حوصل ...

باباش نیم ساعت میره تاسرکوچه میاد حوصلم سرمیره فقط هفته ای یبارمیرم امپول میزنم میام اخه یرویکسم پایینه 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
باباش نیم ساعت میره تاسرکوچه میاد حوصلم سرمیره فقط هفته ای یبارمیرم امپول میزنم میام اخه یرویکسم پای ...

چرا نمیری خونه مامانت یا مادرشوهرت جایی که هم راحت باشی هم دورت شلوغ باشه؟