2777
2789
عنوان

باردارا و اونایی ک شهریور مامان میشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 51 پست
چرا نمیری خونه مامانت یا مادرشوهرت جایی که هم راحت باشی هم دورت شلوغ باشه؟

کیلومترها ازهمه دوریم بخاطر کارشوهرم  البته ازاین تنهایی راضیم عادت کردم اخه قبلش همش بیرون بودم 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
کیلومترها ازهمه دوریم بخاطر کارشوهرم  البته ازاین تنهایی راضیم عادت کردم اخه قبلش همش بیرون بود ...

انشالله تنتون سالم باشه دلتون خوش...توکل کن بخدا دیگه این چندوقته بگذره حالا بیا نینی سایت بشین تاپیکای جاری مادرشوهرو بخون و بچت چشم بزنی بهم روز میگذره😂یه چیه دیگه چا خودتو با بافتنی سرگرم نمیکنی؟خیلی سرگرم کنندس میتونی از الان شروع کنی کم کم واسه توراهیت لباس زمستونی ببافی

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله تنتون سالم باشه دلتون خوش...توکل کن بخدا دیگه این چندوقته بگذره حالا بیا نینی سایت بشین تاپی ...

خخخ ممنون گلم بافتنی  ازکی یاد بگیرم بلدنیسم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
خخخ ممنون گلم بافتنی  ازکی یاد بگیرم بلدنیسم

وااا بزن گوگل سرچ کن یا بازار از صفر تا صدش برات میاد کامل...یکم دقت کنی تمومه بافتن پتو و بالشش خیلی سرگرم کنندس اموزششم راحته سرچ کن برات میاد واقعا سرگرم کنندس

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

خب به دکتر بگو. تلفین نکن بهشم فکر نکن

هرچی میگم میگه بچه بازی درنیار تو دیگه بزرگ شدی مامان شدی من 19سالمه میخوام بدونم کی دلش میاد بدنه منو جلو چشمم ببره بخیه بزنه😭😭😭😭😭

ای جان. من 6

انشالله به سلامتی بیاد بغلت عزیزکت...فکروخیال زایمان نداری؟منکه خیلی میترسم از طبیعی...شوهرمم مخالفه باهاش

😭😭😭مگه میشه اگرم اگرم متوجه نشم جلو چشمامه بالاخره

الان من متوجه نشدم از زایمان طبیعی میترسی یا از بخیه هاش؟

الان من متوجه نشدم از زایمان طبیعی میترسی یا از بخیه هاش؟

بخیه جزو مراحل زایمانه دیگه

کلی از زایمان میترسم

ولی اینکه بپرسی از چیش میترسی از بخیه و برش اپیزیاتومی😭😭😭😭😭😭