2777
2789
عنوان

باردارا و اونایی ک شهریور مامان میشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 51 پست
بخیه جزو مراحل زایمانه دیگه کلی از زایمان میترسم ولی اینکه بپرسی از چیش میترسی از بخیه و برش اپیزی ...

من حاضرم شکممو ببرن بچرو بیارن بیرون بخیه بزنن اما طبیعی زایمان نکنم اونجام بخیه نخوره😢😢

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

من حاضرم شکممو ببرن بچرو بیارن بیرون بخیه بزنن اما طبیعی زایمان نکنم اونجام بخیه نخوره😢😢

منم واس همونجام میترسم. همینجوری موقع نزدیکی کلی درد داره فکر کن بچه بخواد بیاد بیرون😭من فیلمشم دیدم قشنگ هرشب تصور میکنم قراره اونجوری جر بخورم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واس همونجام میترسم. همینجوری موقع نزدیکی کلی درد داره فکر کن بچه بخواد بیاد بیرون😭من فیلمشم دید ...

خب سزارینو انتخاب کن مگه مجبوری طبیعی زایمان کنی دختر عه😢😓

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بخدا یوقت فکرمیکنم میگم این قدیما که دکتر نبود مردم دور از اینچیزا بودن چجوری تو خونه زایمان میکردن...جاری کوچیکم ب دکتر نرسید خونه مادرش بود دور از شهره تا دردش گرفته بوده هی دست دست کرده یک هفته میخواسته تا زایمانش همون تو خونه بچش به دنیا اومده بعد رسیده دکتر😂😂😂نمیدونم چجوری زایمان کرده تو خونه بخدا فکرشو میکنم چجوری اونجاش جر خورده😓

اینجا سز نمیکنن مگر اورژانسی

اینجا هم همینطوره شهرستانه میخوام برم کرمان اونجا سزارین کنم