2777
2789
عنوان

شیرخشک ببلاک ای ار و شیشه مناسبش

2946 بازدید | 7 پست

سلام.کسی بوده که از شیرخشک ببلاک ای ار استفاده کرده باشه؟

دختر من یک ماهشه و تا دیروز از شیر نان استفاده میکردم و شیشه شیر اونت با سر شیشه شماره یک.راضی بودم.روزی یبار دفع داشت و شیر رو هم میخورد.اما دیروز دکترش گفت رفلاکس و تفخ داره بهش دارو داد.رانیتیدین و بی بی کر.شیرخشکشم عوض کرد ببلاک ای ار داد.

مشکلم الان اینه که شیرش خیلی غلیظه و کف داره،به سختی خارج میشه از سوراخ و همیشه تهش مقداری شیر میمونه هیچ وقت کامل خالی نشده.

شماها اگر تجربه ای دارین خوشحال میشم باهام درمیون بزارین

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوراخ سر شیشه شیر و بزرگتر کن

خب این کار خطرناکه😁بافت سر شیشه از بین میره یهو میبینی یه تیکه اش موقع خوردن کنده شه بره دهن بچه

خب این کار خطرناکه😁بافت سر شیشه از بین میره یهو میبینی یه تیکه اش موقع خوردن کنده شه بره دهن بچه

میتونی سریشو عوض کنی ک سوراخش بزرگتر باشه  

من از تبار زنهای تکراری نیستم ... من از نسل همان تافته ی جدابافته ام..!!  
میتونی سریشو عوض کنی ک سوراخش بزرگتر باشه    

اره قصدم همینه امیدوارم سرشیشه شماره دو جواب بده