بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تيرماه پارسال پيش ليلا شمسايي ريباندينگ كردم و در يك كلام ميتونم بگم عالي كار كرد واقعا.نه ريزشي داشتم نه مشكلي برام پيش اومد.الانم چون باردارم نميتونم برم ولي هنوز نصف موهام كاملااا صاف هست بعد از حموم با يه باد سشوار و يه شونه رو كل موهام قسمتايي كه دراومده اصلن به چشم نمياد.البته من موهام فر ريز نبود بلكه مواج پاييناش حلقه درشت بود قطعا باز هم ميرم پيشش.تازه من از شيراز اومدم تهران انجام دادم برگشتم.
در مورد نجمه يك خانومي مدت ها پيش تاپيك زده بود و ميگفت موهام از ساقه خورد شده اون دو مورد هم من تحقيقي نداشتم
منم لیلا شمسایی رفتم صافی احیا، چون موهامو رنگ میکنم. با اینکه همه میگن ریباند دایمیه و صافی احیا دایمی نیست، واقعا بعد یک سال و سه ماه ، مرز موهام بین صاف شده و جدید دراومده قشنگ معلوم بود ک دوباره رفتم پیشش. میخوام بگم ک خیلی موادش خوبه. البته خودمم واقعا مراقبت کردم. گرونه ولی میارزه به نظر من.