2777
2789
عنوان

برای صافی(ریباندینگ) پیش کی برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 28 پست
منم میخوام برم ریباند کراتین انجام بدم شبنم نظیف موهای تا زیر خط سوتین رو گفت 3ونیم تا 4ونیم بسته ب ...

رنگ خودت بزن، موهای من که کوتاهه میگن دو تومن

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تيرماه پارسال پيش ليلا شمسايي ريباندينگ كردم و در يك كلام ميتونم بگم عالي كار كرد واقعا.نه ريزشي ...

سلام عزززم.شما ترمیم کردی پیششون تا حالا؟ ترمیمشونو خیلی  سرسری میگیرن ظاهرا.من کل موهامو ریباندینگ کردم خوب بود .واسه تدمیم که رفتم اصلا کیفیت اولو نداشت .و متوجه موج موهای ترمیم شدم میشدم.مخصوصن واسه زیر مو وقت نمیزارن

سلام عزززم.شما ترمیم کردی پیششون تا حالا؟ ترمیمشونو خیلی  سرسری میگیرن ظاهرا.من کل موهامو ریبان ...

منم همونجا ریباند کردم

ولی وقتی موهامو بدون فرق میبندم متوجه میشم هنوز وزی روی موهام مونده

پایین موهامم همینطور

به من گفت چون خیلی خشکه اینطوری شده

موهای شقیقمم وز مونده

بهش گفتم گفت بیا واسه شست و شو شاید نیاز به ترمیم باشه

من سالن زیبایی چهل گیسو از نظر من اگر شیراز هستیتید کا ریباندینگ مو در شیراز خیلی خوبه آدرس و شماره تماسشونم به علاوه نمونه کاراشونم ببینید : https://payju.ir/content/کراتینه-،-ریباندینگ-و-صافی-دائم-مو-در-شیراز

من پیش هیشکدوم اینا نرفتم ولی مشاوره رفتم پیششون خیلی قیمتاشون بالا بود رفتم یه مرکز تو کرج که قیمتش مناسب بود ولی خداروشکر خیلی خیلیم خوب بود الانم دوساله گذشته هنوزم برای ریشه گیری میرم همونجا چون هم قیمتش کمه هم‌موادشون همون مواد مصرفی سالنای خوبه و راضیم اینمدت مشکلیم نداشتم 

منم میخوام برم ریباند کراتین انجام بدم شبنم نظیف موهای تا زیر خط سوتین رو گفت 3ونیم تا 4ونیم بسته ب ...

عزیزم صافی دائم بدون مواد انجام بده جدیده .. اصفهان یخانمه انجام میده بدون مواد با اتوی نانو .. اتوش اصله.. کارش خوبه.. پروتیین و احیا هم برا موهای خشک و اسیب دیده انجام میده خیلیا را دیدم میگن کارش خوبه. شمارشا میذارم اگه خاستید یموقع بدردتون بخوره هزینشم خدایی خیلی مناسبه 09131642880