2777
2789
عنوان

دوست پسر دوستم بهش یهویی گفته نباشی دلم تنگ میشه برات

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخواد کات کنه مقدمه چینی کرده برای اینکه فردا بگه یه طوطی داریم خونمون قلیون میکشه😂😂😂😂

👏👏😂😂😂

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
😆😆😆😆اخه اگه میخواست همیشه باشه میومد میگرفتش چه کاریه دوستی 

شاید داره کم کم مقدمه می چینه که ازش خواستگاری کنه خب . و منظورش این بوده که دوست دارم همیشه کنارم باشی

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
بخاطر حرف دوس پسر دوستش تاپیکیده،بیا باشوهر من زندگی کن روانیت کنه بفهمی چ خبره

چرا گلم به چه دلیل؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
نه نمیخواد کات کنه مقدمه چینی کرده برای اینکه فردا بگه یه طوطی داریم خونمون قلیون میکشه😂😂😂😂

خخخخخ همون 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
نه حوصلمم سر رفته دلم میخواس با کاربرای عزیز نینی سایتمون بحرفم😆😅

آها

خوب این مساله فرق فوکوله😅😅😆

راستشو بخوای منم تنهام‌حوصلم سر رفته 😬😬😬

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
دیوانت میکنه.انقد ک زر بی ربط میزنه

خخخخخ خوبه که بهتر از ساکت بودنه😅

آها خوب این مساله فرق فوکوله😅😅😆 راستشو بخوای منم تنهام‌حوصلم سر رفته 😬😬😬

آله 😂 😙