2777
2789
عنوان

دوست پسر دوستم بهش یهویی گفته نباشی دلم تنگ میشه برات

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 47 پست

به نظرت این جمله ارزش تاپیک‌زدن داشت؟؟

یعنی اینقد تجزیه و تحلیلش سخته واسه دوستتون که بخاطرش تاپیک زدی؟؟😞😞😞

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا 😯😞

خب اخه چیز مهمی نیس .. یاد نوجوونی خودم افتادم تا دوس پسرم یچی میگفت کل شبو تا صب ازش منظورم میگرفتم و کلی بهش فک میکردم .. الان میبینم چقد احمق بودم 

بگو ک نیستی فقط ، خدای جا نمازها ...بگو ک چاره سازی و خدای چاره سازها 😔 
به نظرت این جمله ارزش تاپیک‌زدن داشت؟؟ یعنی اینقد تجزیه و تحلیلش سخته واسه دوستتون که بخاطرش تاپیک ...

نه حوصلمم سر رفته دلم میخواس با کاربرای عزیز نینی سایتمون بحرفم😆😅

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

فکر کن یه نفر بهت بگه دلم برات تنگ میشه اگه نباشی بعد تو بزنی تو گوشش بگی کات . اصلا میرم که دلت تنگ بشه 😐

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
خب اخه چیز مهمی نیس .. یاد نوجوونی خودم افتادم تا دوس پسرم یچی میگفت کل شبو تا صب ازش منظورم میگرفتم ...

خخخخخ من گفتم شاید منظورش اینه دوستم باهاش کات کنه ولی دوستم نگرفته😂😂😂

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

بدبخت پسرا نفس بکشن حتما یه منظوری داشتن😂

بزار ترجمه کنم منظورش این بوده که نباشی دلم تنگ میشه برات😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

میگن یه فرشته سر راه یه آقایی ظاهر شد گفت یه آرزو کن هرچی باشه براورده میکنم

آقاهه گفت یه جاده بکش از اینجا تا سانفرانسیسکو رانندگی کنم

فرشته گفت نمیشه کلی راهه از روی دریا چطوری جاده بکشم یه آرزو دیگه کن

آقاهه گفت خب یادم بده خانوما رو بشناسم

فرشتهه گفت عزیزم اون جادهه که گفتی چند بانده باشه؟؟؟

دوست پسر بدبخت دوستت یه ابراز احساسات کرده خب  

فکر کن یه نفر بهت بگه دلم برات تنگ میشه اگه نباشی بعد تو بزنی تو گوشش بگی کات . اصلا میرم که دلت تنگ ...

😆😆😆😆اخه اگه میخواست همیشه باشه میومد میگرفتش چه کاریه دوستی