2777
2789
عنوان

شوهر دوستم خیلی کار بدی کرد حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 31 پست

من که از شوهرم مزمعنم عمرا از این کارا کنخ

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دوسته من که درموردش تاپیکم زدم کلی بهم پیام دادو .‌دوست حونیم و صمیمیم که دوستم روسرش قسم میخورد طوریکه بشوخی بهم میگفت کاش امروزی باشه یکم به زنا نگاکنه من حسودیم شه فکر میکرد تا این حد سربزیره ...من شمارمو عوض کردم با دوستمم کم کم رابطمو کم کردم وهرگزم نگفتم 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
من که از شوهرم مزمعنم عمرا از این کارا کنخ

منم مطمئن بودم ولی ازین بدتر هم کرد😏

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من یک بار مامانم میخواست به خالم پیام بده اشتباهی به شوهر دوستش پیام داد اما اون شماره مامانمو نداشت حالا بگو چی فرستاد مامانم سوتینمو میخوای برات بیارم؟😂😂😂بعد یارو جواب داد سایز چندی؟😐😐😐مامانم قلبش اومد تو دهنش که یه وقت نره گوشی دوستشو نگاه کنه بفهمه مامانمه

شوهر منم تو شب نامزدی کنار من به همه ی خانوم ها زل زده بود . اینقد خجالت کشیدم ولی بازم باهاش ازدواج ...

مایه عروسی رفتیم هم دوماد همینجوری بود البته سنی هم نداشت ۲۲ بود.موقع قر دادن هم تو زنونه اون بالا‌ عینهو چسگلا نشسته بود همه رو نگاه میکرد😐😐😐اما عروس کلا شوت بود خیلی شنگول بود اصلا حواسش به شوهره نبود

حالا اگه دوستت انتر و بی سواد بود چشمش فقط اونو میدید این‌خاصیت مرداس

گل گفتی ، بس که بی لیاقتن .

اه اه اه اعصابم خورد شد 😡

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند