2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه

93 بازدید | 16 پست

سلام خانوما.پسرم2سالشه 4روزه سرماخوردگی گرفته تب داشت بردیمش پیش متخصص.تبش کم شد ولی اسهالو استفراغ زیادداره.آبم بهش میدم میاره بالا.دکتر دارو داده اوناهم پس میزنه بدنش.نمیدونم دیگه چیکارش کنم هرچی داروی گیاهی بوده دادم توروخدا بگید تجربه ای چیزی...بنظرتون ببرمش پیش دکتر گوارش؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا استفراغش باید حتما امپول بزنید تا کارش به سرم نکشه.برا اسهالش هم پدی کیت و او ار اس من خودم یوماگی میدم.اگه گیر بیاد.توی ماست میریزم میدم.برا تب هم بروفن شیاف استامینوفن.پاشویه

عزیزم ببرش پیش ی دکتر دیگه , طفلی بچه گناه داره پسر منم سرما خورده بود دکترش خارج از کشور بود پیش ۳تا دکتر مختلف بردم کلی شربت انتی بیوتیک خورد اثری نداش .۱ ماه تمام بچم مریض بود تا دکترش اومد با ی نسخه ساده با ۲تا شربت خوب شد . اینجا دمبال درمان نباش عزیزم شاید ی شربتی ک برا بچه من یا بچه بقیه دوستان جواب داده برا بچه شما جواب نده , استفراغ خوب نیس شنبه ببرش دکتر