2777
2789

http://asadaramad.4kia.ir/info/417136/كسب-درآمد-اينترنتي-روزانه-حداقل-١٣٠-هزار-تومان/?getppsid=39915منم خودم اين سايت تو تاپيكاي چند ماه پيش ديده بودم

كسي واقعا جواب گرفته؟

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

حوصله ندارم بخونمش

خلاصه مفیدشو بگو

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
حوصله ندارم بخونمش خلاصه مفیدشو بگو

تبليغ كرده كه يه پكيج ٢٠ تومني بخري و روزي بالاي ٧٠ تومن درامد داشته باشي

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبليغ كرده كه يه پكيج ٢٠ تومني بخري و روزي بالاي ٧٠ تومن درامد داشته باشي

منظورم اینه که چه کاری باید انجام بدی که درامد داشته باشی؟

اگه میخوای بخری از یه حسابی که توش معمولا پول نمیزاری بخر توروخدا یه وقت حسابتو خالی نکنن

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
منظورم اینه که چه کاری باید انجام بدی که درامد داشته باشی؟ اگه میخوای بخری از یه حسابی که توش معمول ...

نميدونم كه واقعا