2777
2789
عنوان

خانمای نوزاد دار بیاین لطفا

192 بازدید | 17 پست

خانمایی که بچه کوچیک دارین درازای پمپرز بچه چندسانت میشه؟میخوام سبد ببافم برا پمپرز ولی نمی‌دونم باید طولش چقد باشه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

پمپرز چیه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سایزی اخه؟شما 20 سانت بگیر که تا سایز پنج شش رو بگیره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

متوجه نشدم

عزیزم منظورم درازای پمپرزه خب پمپرز به صورت مستطیل هست تقریبا قسمتی که دراز تره میشه طولش که میخام بدونم درحالی که بسته هست ودولاش روی همه چند سانتی متره

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
چه سایزی اخه؟شما 20 سانت بگیر که تا سایز پنج شش رو بگیره

اها ممنون عزیزم پس میشه 20 سانت

خوشبحال تووو.معلومه پولداری

نه عزیزم من سبد تریکو میبافم برا فروش

من موق ارزونی میزاشتم الان شده بسته ای200نمبزارم

درک میکنم عزیزم واقعا اوضاع مالی جامعه خرابه