2777
2789
عنوان

بدقولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 26 پست

تو جیونا نگاه کن جنس ماده همیشه قویترین نر رو انتخاب میکنه

تو پرنده ها ببین زیباترین پرنده نر و اونی که بتونه بهترین لونه رو درست کنه موفق میشه تو انتخاب شدن از طرف جنس ماده.

ما تنها تفاوتمون با حیوونه عقلمونه. پس عقلتو به کار بنداز نمیگم همه چیز پول و ایناست ولی با خودت بفکر کن هزینه ادامه تجصیلتو میتونه بده میتونه تو این اوضاع گرونی خونه برات فراهم کنه وسایل برات بچینه خرج عروسی بده برات کادو عید و چله و بخره تمام اینا خرج داره یا اینکه نه دستش تو جیب مامان باباشه؟؟؟ فردا بخواد برات یه بستنی بخره باید از باباش اجازه بگیره

زمام ما دوست پسر جرم بود یبار یه پیرمرده بهم گفت اگه یه روزی دکست پسر گرفتی و تو خیابون پلیسا گرفتنت زبون زد خاص عام شدی حداقل با کسی باش که همه بگن بابا فلانی رو با فلان پسر گرفتن ها پسره فلانیه همون پسره که فلان کاره کاش دختر منو باهاش میگرفتن

حالا توام ببین میتونی کنار این پسر شناخته بشی یا خدایی نکرده فردا پشن سرت نگن فلانی اگه میمرد بهتر بود تا اینکه زن این پسره شد

تو جیونا نگاه کن جنس ماده همیشه قویترین نر رو انتخاب میکنه تو پرنده ها ببین زیباترین پرنده نر و اون ...

من ایمان دارم تصمیم درست گرفتم اره واقعآ بی پولی خیلی سخته اما اون فکر نمیکنم انقدر بی عرضه باشه که بزاره من ناراحتی بکشم ولی مطمنم که بهترین انتخاب فقط کاش بیخیال بدقول نبود واسم دعا کن

تو خیلی باارزشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه تورو میشناسم نه پسره رک شاید اینقدر پولدار باشی خودت که نیازی به پول اون نداشته باشی.

ولی اشتباه منظورمو متوجه نشو. صرفا بحث پول اومدن وسط این نیست که همه چیز پوله پشتش یه دنیا حرف هست.

کسی که میتونه درآمد داشته باشه یعنی یه فرد مسئولیت پذیره تونسته خودشو مدیریت کنه یه فردیه که بفکر آینده است خونه داره پس براش اولویتش آسایش خودشو زندگیشه ماشین داره پس براش مهمه دستش جلو دیگران دراز نباشه و و و 

اگه یه مرد مسئولیت پذیر نباشه نمیتونه خوشبختت کنه

من ایمان دارم تصمیم درست گرفتم اره واقعآ بی پولی خیلی سخته اما اون فکر نمیکنم انقدر بی عرضه باشه که ...

همه مردا تو دوستی و دوران نامزدی قولای زیادی میدن. عجله نکن هیچوقت واسه ازدواج. اول خودت‌.

چنددسالته؟؟

من نه تورو میشناسم نه پسره رک شاید اینقدر پولدار باشی خودت که نیازی به پول اون نداشته باشی. ولی اشت ...

نه من هم اصلآ پولدار نیستم ما هنوز با پدربزرگم اینا زندگی میکنیم چونکه بابام نمیتونه خونه بخره منظورم این بود که تا اونجا که فهمیدم مسولیت پذیره 

تو خیلی باارزشی

من نمیگم که تو نمیتونی یا اون نمیتونه میگم که موقعیتهای دیگه زندگیت رو هم نگاه کن.

چشم و گوشتو باز کن نذار دلت به عقلت غلبه کنه.

اگه دانشجویی بذار درست تموم بشه بذار یه شغل پیدا کنی اون موقع دوتاتون بزرگتر و عاقلتر میشین. درست تصمیم میگیرین

من نمیگم که تو نمیتونی یا اون نمیتونه میگم که موقعیتهای دیگه زندگیت رو هم نگاه کن. چشم و گوشتو باز ...

ممنون ز راهنمایتون قصد مام اینه نامزدبشیم تا چن سال دیگه تا بتونه کار پیداکنه

تو خیلی باارزشی