2777
2789
عنوان

میشه بگین ماهانه مایحتاج خونتون چیاست؟ کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 30 پست
عزیزم مثلا مقدار بگین مثلا تنقلات چیا میخرین من یکی دوباری رفتم همش مواد شوینده بود هیچی خوردنی نبود ...

اگ اهل تنقلاتی بخر من خودم حذف کردم یا ی دونه مثلاچیپس میخرم سعی میکنم میوه بخورم بجاش یاتخمه یاذرت میگیرم پاپ کرن درست میکنم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بستگی به رژیم غذاییتون داره. از همین اول سعی کن خوراکی های سالم بخری.

یک سری خریدها ثابته، مثل برنج، روغن زیتون، رب گوجه، آجیل، پاستا، حبوبات و لوازم مصرفی بهداشتی. که اینارو من تنظیم می کنم چند ماه یک بار میگیرم. 

بعضی چیزها هم به اندازه مصرف یک ماه مثل گوشت و مرغ.

ماهی و میگو و سبزیجات و تخم مرغ و شیر و کره و پنیر رو تازه می خرم، مثلا برای هفته ای که پیش رومه.

دیگه اگه چیزی هم لازم باشه بر اساس برنامه غذایی در طول هفته میگیریم.

برنج روغن چای نمک رب گوجه ماکارونی  چند نوع ادویه حبوبات شکر قند .چیزای صبحونه. سیب زمینی پیاز گوجه خیار بادمجون میوه هویج .  ماست شیر تخم مرغ. مرغ گوشت ماهی سبزی خوردن سبزی خورشتی فلفل دلمه قارچ  ترشی . تنقلات تخمه اجیل چیپس پفک بیسکوییت لواشک 

واسه برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستین؟ 
منم همیشه برا این موضوع به مشکل برمیخورم بعد چند سال زندگی... این ک بنده خدا دیگه تازه عروسه... من ...

واقعا اخه چرا واقعاعجیبه.هرچیزی ک برای اشپری نیازه وتمامه بایدخرید یاشستشو.مگ اینک طرف یکم تواشپزی تازه کارباشه وگرنه خیلی بدیهی هست این قضیه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
طبقه بندی کن خریدتو  اول خوراکی های یخچال: گوشت خورشت و چرخ کرده و مرغ و ماهی  بعد خوراک ...

تغذیه😂😂😂😂😂😂تقصیه چیه خداااا 😂😂

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
واقعا اخه چرا واقعاعجیبه.هرچیزی ک برای اشپری نیازه وتمامه بایدخرید یاشستشو.مگ اینک طرف یکم تواشپزی ت ...

نمیدونم مثلا همه رو لیست میکنم اخر سر ک برمیگردم میبینم صابون و تخم مرغ مثلا از قلم افتاده بود نداریم،

گاهی چیزایی مث زرشک و کشمش پلویی و شکرم از قلم میندازم... گاهی سس فراموشم میشه... هیچوقت نشد خریدام تکمیل بشه

عزیزم مثلا مقدار بگین مثلا تنقلات چیا میخرین من یکی دوباری رفتم همش مواد شوینده بود هیچی خوردنی نبود ...

مقدارش دیگه بستگی به پولی که داری . من خودم اول هر ماه به اندازه یک ماهم خرید میکنم  بجز میوه و گوجه و اینجور چیزا که اینارو چند روز یبار لازم میشه .شما دو نفرید یه برنج دو تا روغن سه تا رب گوجه حبوبات هر کدوم یه کیلو مرغ ۵ ۶ تا گوشت دو سه کیلو ماکارونی چهار تا . چای یدونه . حالا دوسداشتی بیشتر خواستی هم کمتر . ولی اینجوری بهتره 

واسه برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستین؟