2777
2789

من یک عدد تازه عروسم میشه بگین چیا باید خرید کنیم من تو فروشگاه میرم نمیدونم چی بخرم گیج میشم بلدم.نیستم میشه از تجربه هاتون بگین برای دونفر خرید تنقلات اینا چی میخرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووو خیلی چیزا😞😩

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

وا اخه مگ میشه.اول لیست کن چی نداری توخونت یابرنامه داری چیا داشته باشی چ چیزایی درست کنی بعدرفتی فروشگاه طبق لیست برو توهرلاین اون محصول بعدم خریدش کن ب همین اسونی😍

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
وا😐 هرچی برای تهیه غذاهایی که میخورید لازمه، سوال داره این!؟

عزیزم مثلا مقدار بگین مثلا تنقلات چیا میخرین من یکی دوباری رفتم همش مواد شوینده بود هیچی خوردنی نبود چیا بخریم بدردمون بخوره

منم لایک کنید بعد بیام بخونم. 

فقط تویی ک لایکت کنیم بیای بخونی😅😅😅😅😅😅😅😅اخه همه میدونن شکمشون چی توش میره چی نیازه ک😘

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
وا اخه مگ میشه.اول لیست کن چی نداری توخونت یابرنامه داری چیا داشته باشی چ چیزایی درست کنی بعدرفتی فر ...

منم همیشه برا این موضوع به مشکل برمیخورم بعد چند سال زندگی... این ک بنده خدا دیگه تازه عروسه...

من لیست هم میکنم ولی بازم اونجا یه سری چیزا یادم میاد ک لیست نکردم...

یه لیست داشته باش بنویس چیا لازم داری و تموم کردی همونا رو بنویس  منم میرم مارکت جو میگیرتم هم ...

اوف مننن😂😂😂😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

طبقه بندی کن خریدتو 

اول خوراکی های یخچال: گوشت خورشت و چرخ کرده و مرغ و ماهی 

بعد خوراکیهای کابینت: برنج ماکارونی رب روغن ادویه ها نمک و قند و شکر و حبوبات

بعد شوبنده ها: پودر دستی و ماشین و صابون مایع و جامد و شامپو و بقیه ی موارد نظافتی با توجه به نیازت

اینا واجباس

بعدش خوراکیای فاسد شدنی که خرید روزانه س مثل لبنیات و میوه و سبزیجات

الانم که تازه عروسی به تقضیه خودت و شوهر خیلی اهمیت بده که برای فرزندآوری تون واحبه

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏